Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Riis på pinebænken frem til midten af december

UCI har ikke afgjort, om Team Saxo-Tinkoff får World Tour-licens næste sæson.

Gem til liste

Den 10. december bliver dagen, hvor holdejer Bjarne Riis får at vide, om hans Team Saxo-Tinkoff-hold får en World Tour-licens i næste sæson.

Den internationale cykelunion (UCI) meldte onsdag ud, at unionen denne dag vil uddele licenserne til den kommende sæson.

Læs ogsåBjarne Riis mangler licens til næste års WorldTour

Team Saxo-Tinkoff har i år ikke formået at samle nok point sammen til at være blandt de hold, der næste år er direkte kvalificeret til de store løb.

Contadors point tæller ikke
Holdets stjernerytter, Alberto Contador, vandt ganske vist Vuelta a España i år, men spanierens point tæller ikke med i UCI's regnskab.

uafklaret.  Bjarne Riis holdes fortsat i mørket omkring UCI's licens til cykelholdet. Arkivfoto: AP Det skyldes Contadors dopingkarantæne, som udløb umiddelbart inden Vueltaen.

Læs ogsåHver tredje dansker ønsker at Bjarne Riis stopper

Hvis Team Saxo-Tinkoff ikke får en World Tour-licens, vil holdet være afhængig af at modtage invitationer til at stille op i store løb som klassikerne samt store etapeløb som Vueltaen, Giro d'Italia og Tour de France.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere