Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Riis på pinebænken frem til midten af december

UCI har ikke afgjort, om Team Saxo-Tinkoff får World Tour-licens næste sæson.

Gem til liste

Den 10. december bliver dagen, hvor holdejer Bjarne Riis får at vide, om hans Team Saxo-Tinkoff-hold får en World Tour-licens i næste sæson.

Den internationale cykelunion (UCI) meldte onsdag ud, at unionen denne dag vil uddele licenserne til den kommende sæson.

Læs ogsåBjarne Riis mangler licens til næste års WorldTour

Team Saxo-Tinkoff har i år ikke formået at samle nok point sammen til at være blandt de hold, der næste år er direkte kvalificeret til de store løb.

Contadors point tæller ikke
Holdets stjernerytter, Alberto Contador, vandt ganske vist Vuelta a España i år, men spanierens point tæller ikke med i UCI's regnskab.

uafklaret.  Bjarne Riis holdes fortsat i mørket omkring UCI's licens til cykelholdet. Arkivfoto: AP Det skyldes Contadors dopingkarantæne, som udløb umiddelbart inden Vueltaen.

Læs ogsåHver tredje dansker ønsker at Bjarne Riis stopper

Hvis Team Saxo-Tinkoff ikke får en World Tour-licens, vil holdet være afhængig af at modtage invitationer til at stille op i store løb som klassikerne samt store etapeløb som Vueltaen, Giro d'Italia og Tour de France.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere