Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Riis på pinebænken frem til midten af december

UCI har ikke afgjort, om Team Saxo-Tinkoff får World Tour-licens næste sæson.

Gem til liste

Den 10. december bliver dagen, hvor holdejer Bjarne Riis får at vide, om hans Team Saxo-Tinkoff-hold får en World Tour-licens i næste sæson.

Den internationale cykelunion (UCI) meldte onsdag ud, at unionen denne dag vil uddele licenserne til den kommende sæson.

Læs ogsåBjarne Riis mangler licens til næste års WorldTour

Team Saxo-Tinkoff har i år ikke formået at samle nok point sammen til at være blandt de hold, der næste år er direkte kvalificeret til de store løb.

Contadors point tæller ikke
Holdets stjernerytter, Alberto Contador, vandt ganske vist Vuelta a España i år, men spanierens point tæller ikke med i UCI's regnskab.

uafklaret.  Bjarne Riis holdes fortsat i mørket omkring UCI's licens til cykelholdet. Arkivfoto: AP Det skyldes Contadors dopingkarantæne, som udløb umiddelbart inden Vueltaen.

Læs ogsåHver tredje dansker ønsker at Bjarne Riis stopper

Hvis Team Saxo-Tinkoff ikke får en World Tour-licens, vil holdet være afhængig af at modtage invitationer til at stille op i store løb som klassikerne samt store etapeløb som Vueltaen, Giro d'Italia og Tour de France.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere