Annonce
Annonce
Annonce
Cykling

Riis på pinebænken frem til midten af december

UCI har ikke afgjort, om Team Saxo-Tinkoff får World Tour-licens næste sæson.

Gem til liste

Den 10. december bliver dagen, hvor holdejer Bjarne Riis får at vide, om hans Team Saxo-Tinkoff-hold får en World Tour-licens i næste sæson.

Den internationale cykelunion (UCI) meldte onsdag ud, at unionen denne dag vil uddele licenserne til den kommende sæson.

Læs ogsåBjarne Riis mangler licens til næste års WorldTour

Team Saxo-Tinkoff har i år ikke formået at samle nok point sammen til at være blandt de hold, der næste år er direkte kvalificeret til de store løb.

Contadors point tæller ikke
Holdets stjernerytter, Alberto Contador, vandt ganske vist Vuelta a España i år, men spanierens point tæller ikke med i UCI's regnskab.

uafklaret.  Bjarne Riis holdes fortsat i mørket omkring UCI's licens til cykelholdet. Arkivfoto: AP Det skyldes Contadors dopingkarantæne, som udløb umiddelbart inden Vueltaen.

Læs ogsåHver tredje dansker ønsker at Bjarne Riis stopper

Hvis Team Saxo-Tinkoff ikke får en World Tour-licens, vil holdet være afhængig af at modtage invitationer til at stille op i store løb som klassikerne samt store etapeløb som Vueltaen, Giro d'Italia og Tour de France.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb