Arrangørerne vil meget gerne have  dette års vinder af PoistNord Danmark Rundt med i næste sæsons udgave.
Foto: Tariq Mikkel Khan

Arrangørerne vil meget gerne have dette års vinder af PoistNord Danmark Rundt med i næste sæsons udgave.

Cykling

Den danske mester jagtes til landshold for at kunne gentage succesen fra i år

Mads Pedersen vandt PostNord Danmark Rundt i september, men hans arbejdsgiver kommer næppe igen næste sæson.

Cykling
FOR ABONNENTER

Med en gigantetape på 216,5 km, der har start og mål i Aalborg, og nogle gevaldige hop hen over Danmarkskortet frem mod finalen på Frederiksberg Allé udsættes deltagerne i næste års PostNord Danmark Rundt fra 1. til 5. august for i alt 795 kilometers strabadser, inden afløseren for denne sæsons sejrherre, det 21-årige stortalent Mads Pedersen er fundet.

Om den mest vindende danske professionelle cykelrytter i denne sæson får chancen for at gentage bedriften fra septembers dyngvåde show på de hjemlige landeveje, stod endnu ikke klart, da 2018-ruten i dag offentliggjordes på et pressemøde i den nordjyske hovedstad med den socialdemokratiske borgmester og stemmesluger Thomas Kastrup-Larsen som vært.

Den unge danskers arbejdsgiver, amerikanske Trek-Segafredo, stiller sig nemlig meget tvivlende overfor, om det bliver muligt at sende et mandskab til Danmark næste sommer, men løbsdirektør Jesper Worre arbejder så på en udvej, som alligevel bringer Mads Pedersen til start.

»Det vil altid være et mål at forsøge at få det foregåendes års nr. 1 med i feltet igen«, fastslår Jesper Worre.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce