Foto: Laurent Cipriani/AP

Tour de France

Lars Bak: Gadeløbet i Hadsten er hårdere end 21. etape

Dagens paradekørsel på Champs-Élysées er let træning sammenlignet med dansk gadeløb, siger Lars Bak.

Tour de France

21. etape af Tour de France kaldes normalt paradekørsel eller champagnekørsel, og løbet på Champs-Elysees er heller intet at regne i forhold til den udfordring, der venter Lars Bak på torsdag i Hadsten, hvor der køres gadeløb.

»Ja, det er mere hårdt. Det er en time på tærsklen. Også fordi man måske får lidt for meget alkohol i aften, og så bliver benene tykke, og man får ikke trænet«.

LÆS OGSÅ

Der danske Lotto Belisol-rytter vandt løbet i Hadsten sidste år, og i år skal han køre mod blandt andre Jakob Fuglsang, Brian Vandborg og den danske mester Michael Mørkøv.

»Mit mål er at forsvare min sejr fra sidste år, og så skal jeg undgå at falde helt igennem«, griner Lars Bak.

»Nej, det bliver sgu hårdt i år, for sidste år var det dagen efter VM i enkeltstart, og der var man trods alt lidt mere restitueret«.

»Et rigtig ledt gadeløb«

»Det er et rigtig ledt gadeløb. Jeg håber, at med Jakob Fuglsang og Brian Vandborg vi kan hjælpe hinanden lidt«.

LÆS OGSÅ

Lars Bak føler sig i glimrende form efter Tour de France, og han regner med at køre sin sæson lidt længere i år end sidste år.

Blandt andet skal han køre Danmark Rundt og det franske løb GP Fourmies, som han vandt sidste år.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

Forsiden

  #FootballLeaks

  Jakob Sorgenfri Kjær

  Journalist

  Jeg havde måske en ide om det. Men efter måneders arbejde med materialet i #FootballLeaks har det alligevel overrasket mig, hvor meget pengene styrer fodbolden. I mange ligaer er spillere reduceret til spekulationsobjekter, klubber ser stort på regler for at fremme kortsigtede kapitalinteresser, mens agenter får dukkerne til at danse i jagten på at maksimere deres profit.

  Det er på høje tid, at fodboldindustriens dybe hemmeligheder kommer frem i lyset blandt dem, der betaler for det hele.

  Læs alle artikler om #FootballLeaks her, eller se denne video for at forstå, hvordan mere end 18 mio. hemmelige dokumenter fra fodboldens verden er havnet hos os.

Annonce