Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Voldsramt stjernespiller vil væk fra Bayern

Arjen Robben udtaler, at der har været ubehagelige episoder i Bayern.

Gem til liste

Bayern Münchens hollandske kantspiller Arjen Robben kan være på vej væk fra den tyske storklub.

Og der er allerede flere klubber, som ifølge AP har vist interesse for at overtage stjernen.

Læs ogsåTo amputerede hold skal mødes i finalen

Det ser ud til, at hollænderens lyst til at blive i klubben har ændret sig på det seneste trods succes for både Bayern, der er i Champions League-finalen, og for Arjen Robben personligt.

Knytnæveslag ved øjet
Tidligere på sæsonen kaldte Arjen Robben en forlængelse med Bayern for en »formalitet«.

Men ændringen kommer angiveligt efter et åbent opgør nogle spillere i pausen i semifinalen mod Real Madrid på Bayerns hjemmebane.

Læs ogsåRobben afviser storklub med sms

Skænderier omkring Arjen Robbens afvikling af frispark endte med en direkte konfrontation med holdkammeraten Franck Ribery, der ramte hollænderen ved øjet med et knytnæveslag.

Ifølge klubben har Franck Ribery senere undskyldt sin adfærd over for Arjen Robben.

Læs ogsåRibery udsætter Dortmunds mesterskabsfest

Men Robben siger nu til det tyske sportsblad 'Kicker', at »mange ting har ændret sig på det sidste«.

En sæson tilbage
»Frank ved, at han ikke kan gøre, som han gjorde. Der har været nogle ikke så positive hændelser, og det har været ubehageligt. Alt skal derfor nu tænkes grundigt igennem«, siger Arjen Robben til Kicker om den manglende forlængelse af kontrakten med Bayern München.

Læs ogsåBayern-boss har ikke oplevet lignende i 40 år

Hollænderen var også voldsomt utilfreds med, at træner Jupp Heynckes i nogle kampe holdt stjernen på bænken, hvilket fik Bayern-legenden Franz Beckenbauer til at kalde Arjen Robben for »selvisk«.

Læs ogsåBeckenbauer kalder bænket Bayern-idol en egoist

Kantspilleren har fortsat en sæson tilbage af sin kontrakt med sydtyskerne.

FACEBOOK Bliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere