Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby-talent fik ram på FCM-defensiv

19-årige Jens Stryger Larsen blev matchvinder, da Brøndby besejrede FCM med 1-0.

Gem til liste

Der var ikke gået mål ind på FC Midtjylland i de to første Superliga-kampe, som begge var vundet.

Men Brøndby fik ram på den stærke midtjyske defensiv en enkelt gang i søndagens sene Superliga-opgør, og det var nok til at sejre 1-0 på Brøndby Stadion. Stortalentet Jens Stryger Larsen blev matchvinder med kampens enlige scoring.

Kampen var i første halvleg præget af mange fysisk hårde nærkampe midt på banen, hvor udeholdet havde valgt at stille op med tre centrale midtbanespillere. Midtjyderne var helt tydeligt kommet efter det ene point, men missionen lykkedes ikke for FCM.

LÆS OGSÅKaptajnens kasser knuser kronjyder

Brøndby kom foran efter lidt over en halv time. Alexander Farnerud sendte en i første omgang ufarlig aflevering på tværs, men da FC Midtjyllands venstre back Jesper Juelsgaard stod stille som en saltstøtte, var det ingen sag for Jens Stryger Larsen at komme forrest til bolden og sende den i kassen.

Jens Stryger Larsen må i øvrigt siges at være godt på vej til at få sit gennembrud i Brøndby-trøjen. Den 19-årige offensivspiller, som også scorede i sidste weekends Brøndby-sejr ude over AaB, viste flere gange sin hurtighed, fine teknik og målfarlighed.

FC Midtjylland forsøgte at presse Brøndby længere fremme på banen i anden halvleg for at fremtvinge en udligning. Men savnet af den skadede FCM-angriber Frank Kristensen betød, at der ofte manglede en spiller i boksen de sjældne gange, FCM formåede at slå bolden ind over.

LÆS OGSÅ Matchvinderen havde brug for revanche

Ken Ilsø var forreste spydspids, men han placerede sig ofte på den i forvejen overbefolkede midtbane.

Brøndbys angriber Alexander Farnerud havde flere store chancer for at lukke kampen i anden halvleg, men svenskeren brændte dem.

I stedet pressede midtjyderne mere og mere på, og indskiftningen af den 19-årige nigerianske angriber Sylvester Igboun gav lidt mere tyngde i angrebet.

Brøndby kravler med sejren op på siden af FCM i Superligaen på en delt andenplads, et point efter topholdet FC København.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere