Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brian Laudrup har fået konstateret kræft

Den tidligere topspiller i international fodbold kæmper med lymfekræftsygdom.

Gem til liste

41-årige Brian Laudrup har valgt at gå ud med en meget personlig meddelelse.

I en pressemeddelelse meddeler en af dansk fodbolds bedste fodboldspillere gennem tiderne, at han er blevet diagnosticeret med cancer.

Brian Laudrup er allerede i behandling for den milde form for lymfekræft, som blev opdaget i forrige uge.

Vil undgå rygter og myter
Brian Laudrup har de seneste år været fodboldkommentator på TV3+’s dækning af UEFA Champions League.

LÆS OGSÅLaudrupbrødre indtager Chicago

»Jeg går ud med denne kontante nyhed via min arbejdsgiver TV3, fordi jeg gerne vil undgå både rygter, myter og halve sandheder om min sygdom. Jeg ved, at jo flere, der i den næste tid hører om min sygdom, jo større risiko er der for, at det er en fordrejet version af virkeligheden, der kommer i pressen. Derfor vil jeg hellere selv fortælle én gang for alle, hvad jeg pt. gennemgår«, siger Brian Laudrup.

LÆS OGSÅLaudrup vil hjælpe utilpassede unge

Som fodboldspiller spillede Brian Laudrup 14 sæsoner som professionel.

Han spillede for ni forskellige klubber i seks lande og vandt det nationale fodboldmesterskab seks gange. Brian Laudrup spillede 82 kampe på det danske landshold og scorede 21 mål.

Sluttede som aktiv ved VM 1998
Han debuterede i 1987 mod Tyskland og afsluttede sin landsholdskarriere i 1998 ved VM-slutrunden i Frankrig i en kamp mod Brasilien.

LÆS OGSÅDanmark-Brasilien 2-3

»Jeg er naturligvis chokeret over diagnosen, men samtidig afklaret med, at der nu står en hård kamp foran mig. En kamp jeg vil vinde. Jeg har heldigvis meget optimistiske meldinger fra lægerne at støtte mig til, og jeg agter derfor også at blive ved med at være ekspert i TV3+’s Champions League-studie«, udtaler Brian Laudrup.

LÆS OGSÅLaudrup bliver fodbold-kommentator

Ønsker ro under behandlingen
Brian Laudrup ønsker ikke at kommentere yderligere på sygdommen efter at have stået frem med pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ Brian Laudrup optages i Hall of Fame

»Jeg er en yderst privat person i det daglige, og jeg er optimistisk med hensyn til min helbredelse, da sygdommen er blevet opdaget i et meget tidligt stadie og er en mild form for lymfekræft. Jeg vil i den næste tid bruge meget energi på at komme mig over chokket og tage mig god tid til min familie og mine nærmeste, så vi sammen kan komme videre efter denne diagnose«, siger Brian Laudrup.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere