Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brian Laudrup har fået konstateret kræft

Den tidligere topspiller i international fodbold kæmper med lymfekræftsygdom.

Gem til liste

41-årige Brian Laudrup har valgt at gå ud med en meget personlig meddelelse.

I en pressemeddelelse meddeler en af dansk fodbolds bedste fodboldspillere gennem tiderne, at han er blevet diagnosticeret med cancer.

Brian Laudrup er allerede i behandling for den milde form for lymfekræft, som blev opdaget i forrige uge.

Vil undgå rygter og myter
Brian Laudrup har de seneste år været fodboldkommentator på TV3+’s dækning af UEFA Champions League.

LÆS OGSÅLaudrupbrødre indtager Chicago

»Jeg går ud med denne kontante nyhed via min arbejdsgiver TV3, fordi jeg gerne vil undgå både rygter, myter og halve sandheder om min sygdom. Jeg ved, at jo flere, der i den næste tid hører om min sygdom, jo større risiko er der for, at det er en fordrejet version af virkeligheden, der kommer i pressen. Derfor vil jeg hellere selv fortælle én gang for alle, hvad jeg pt. gennemgår«, siger Brian Laudrup.

LÆS OGSÅLaudrup vil hjælpe utilpassede unge

Som fodboldspiller spillede Brian Laudrup 14 sæsoner som professionel.

Han spillede for ni forskellige klubber i seks lande og vandt det nationale fodboldmesterskab seks gange. Brian Laudrup spillede 82 kampe på det danske landshold og scorede 21 mål.

Sluttede som aktiv ved VM 1998
Han debuterede i 1987 mod Tyskland og afsluttede sin landsholdskarriere i 1998 ved VM-slutrunden i Frankrig i en kamp mod Brasilien.

LÆS OGSÅDanmark-Brasilien 2-3

»Jeg er naturligvis chokeret over diagnosen, men samtidig afklaret med, at der nu står en hård kamp foran mig. En kamp jeg vil vinde. Jeg har heldigvis meget optimistiske meldinger fra lægerne at støtte mig til, og jeg agter derfor også at blive ved med at være ekspert i TV3+’s Champions League-studie«, udtaler Brian Laudrup.

LÆS OGSÅLaudrup bliver fodbold-kommentator

Ønsker ro under behandlingen
Brian Laudrup ønsker ikke at kommentere yderligere på sygdommen efter at have stået frem med pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ Brian Laudrup optages i Hall of Fame

»Jeg er en yderst privat person i det daglige, og jeg er optimistisk med hensyn til min helbredelse, da sygdommen er blevet opdaget i et meget tidligt stadie og er en mild form for lymfekræft. Jeg vil i den næste tid bruge meget energi på at komme mig over chokket og tage mig god tid til min familie og mine nærmeste, så vi sammen kan komme videre efter denne diagnose«, siger Brian Laudrup.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere