Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Ligalandsholdet skal møde Mexico i USA

Efter årets sidste Superligakamp udtager Morten Olsen sin trup til januarturen.

Gem til liste

Også denne vinter vil landstræner Morten Olsen benytte pausen i Superligaen til at se potentielle landsholdsemner fra Superligaen an på en tur med ligalandsholdet.

DBU fortæller på sin hjemmeside, at der er lavet aftale om et træningsophold i den amerikanske delstat Arizona fra 22. til 31. januar.

Ud over almindelige træningspas skal holdet desuden spille træningskamp mod Mexico 30. januar samt møde en endnu unavngivet modstander 27. januar.

Gensyn med Arizona efter tyve år
Morten Olsen forventer at udtage en trup på op mod 25 spillere i samarbejde med U/21-landstræner Morten Wieghorst, idet det også er tanken at give nogle af U21-spillerne en chance for at vise sig frem.

Ligalandsholdet har tidligere været i Arizona. Det var tilbage i 1993, hvor Danmark mødte USA og spillede 2-2. De danske mål blev scoret af Mark Strudal og Jakob Kjeldbjerg.

Truppen til USA-turen bliver udtaget efter årets sidste spillerunde i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere