Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Ligalandsholdet skal møde Mexico i USA

Efter årets sidste Superligakamp udtager Morten Olsen sin trup til januarturen.

Gem til liste

Også denne vinter vil landstræner Morten Olsen benytte pausen i Superligaen til at se potentielle landsholdsemner fra Superligaen an på en tur med ligalandsholdet.

DBU fortæller på sin hjemmeside, at der er lavet aftale om et træningsophold i den amerikanske delstat Arizona fra 22. til 31. januar.

Ud over almindelige træningspas skal holdet desuden spille træningskamp mod Mexico 30. januar samt møde en endnu unavngivet modstander 27. januar.

Gensyn med Arizona efter tyve år
Morten Olsen forventer at udtage en trup på op mod 25 spillere i samarbejde med U/21-landstræner Morten Wieghorst, idet det også er tanken at give nogle af U21-spillerne en chance for at vise sig frem.

Ligalandsholdet har tidligere været i Arizona. Det var tilbage i 1993, hvor Danmark mødte USA og spillede 2-2. De danske mål blev scoret af Mark Strudal og Jakob Kjeldbjerg.

Truppen til USA-turen bliver udtaget efter årets sidste spillerunde i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb