Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Ligalandsholdet skal møde Mexico i USA

Efter årets sidste Superligakamp udtager Morten Olsen sin trup til januarturen.

Gem til liste

Også denne vinter vil landstræner Morten Olsen benytte pausen i Superligaen til at se potentielle landsholdsemner fra Superligaen an på en tur med ligalandsholdet.

DBU fortæller på sin hjemmeside, at der er lavet aftale om et træningsophold i den amerikanske delstat Arizona fra 22. til 31. januar.

Ud over almindelige træningspas skal holdet desuden spille træningskamp mod Mexico 30. januar samt møde en endnu unavngivet modstander 27. januar.

Gensyn med Arizona efter tyve år
Morten Olsen forventer at udtage en trup på op mod 25 spillere i samarbejde med U/21-landstræner Morten Wieghorst, idet det også er tanken at give nogle af U21-spillerne en chance for at vise sig frem.

Ligalandsholdet har tidligere været i Arizona. Det var tilbage i 1993, hvor Danmark mødte USA og spillede 2-2. De danske mål blev scoret af Mark Strudal og Jakob Kjeldbjerg.

Truppen til USA-turen bliver udtaget efter årets sidste spillerunde i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere