Annonce
Annonce
Fodbold

Ligalandsholdet skal møde Mexico i USA

Efter årets sidste Superligakamp udtager Morten Olsen sin trup til januarturen.

Gem til liste

Også denne vinter vil landstræner Morten Olsen benytte pausen i Superligaen til at se potentielle landsholdsemner fra Superligaen an på en tur med ligalandsholdet.

DBU fortæller på sin hjemmeside, at der er lavet aftale om et træningsophold i den amerikanske delstat Arizona fra 22. til 31. januar.

Ud over almindelige træningspas skal holdet desuden spille træningskamp mod Mexico 30. januar samt møde en endnu unavngivet modstander 27. januar.

Gensyn med Arizona efter tyve år
Morten Olsen forventer at udtage en trup på op mod 25 spillere i samarbejde med U/21-landstræner Morten Wieghorst, idet det også er tanken at give nogle af U21-spillerne en chance for at vise sig frem.

Ligalandsholdet har tidligere været i Arizona. Det var tilbage i 1993, hvor Danmark mødte USA og spillede 2-2. De danske mål blev scoret af Mark Strudal og Jakob Kjeldbjerg.

Truppen til USA-turen bliver udtaget efter årets sidste spillerunde i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere