Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby vinder og må droppe matchvinderen

Brøndby er klar til pokalkvartfinale mod FCK efter sejr over Silkeborg.

Gem til liste

Med Quincy Antipas som den helt store opmuntring vandt Brøndby 3-0 over Silkeborg i pokalottendedelsfinalen.

Superligaens bundprop tager således til den vigtige bundkamp i Silkeborg på søndag med fornyet selvtillid - og uden Quincy Antipas.

Lige som Dario Dumic har Quincy Antipas karantæne i den næste Superligakamp, men for Brøndby fik pokalkampen den lile sidegevinst, at Silkeborg 'mistede' Dennis Flinta, der blev udvist og derfor også skal afsone karantæne på søndag.

Brøndby brændte chancer på stribe i en målløs første halvleg, hvor Martin Albrechtsen var den største synder ved het umarkeret at sparke over fra to meter efter et hjørnespark, han selv han tilkæmpet sig.

Første den ene vej ...
I første minut af anden halvleg kom den forløsende scoring for Brøndby, da Quincy Antipas headede bolden forbi Lasse Heinze efter et fremragende indlæg af Mathias Gehrt.

Rollerne var byttet om ved 2-0-målet, som Gehrt scorede tæt under mål efter et oplæg fra Quincy Antipas.

Indskiftede Brent McGrath slog sejren fast i 88. minut - efter at have overtaget bolden fra Quincy Antipas.

Tredje pokalsejr og nu mod FCK
Mens Brøndby i Superligaen kun har vundet én kamp, var sejren over Silkeborg efterårets tredje i pokalturneringen, hvor det tidligere er gået ud over Nordvest FC fra Holbæk og B.93 fra danmarksserien.

I kvartfinalen skal Brøndby møde FC København, der i sidste uge besejrede Sønderjyske på udebane.

Kvartfinalerne

 • Lyngby - Esbjerg eller AaB
 • Randers FC - FC Midtjylland
 • Brøndby - FC København
 • OB - AC Horsens

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere