Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby vinder og må droppe matchvinderen

Brøndby er klar til pokalkvartfinale mod FCK efter sejr over Silkeborg.

Gem til liste

Med Quincy Antipas som den helt store opmuntring vandt Brøndby 3-0 over Silkeborg i pokalottendedelsfinalen.

Superligaens bundprop tager således til den vigtige bundkamp i Silkeborg på søndag med fornyet selvtillid - og uden Quincy Antipas.

Lige som Dario Dumic har Quincy Antipas karantæne i den næste Superligakamp, men for Brøndby fik pokalkampen den lile sidegevinst, at Silkeborg 'mistede' Dennis Flinta, der blev udvist og derfor også skal afsone karantæne på søndag.

Brøndby brændte chancer på stribe i en målløs første halvleg, hvor Martin Albrechtsen var den største synder ved het umarkeret at sparke over fra to meter efter et hjørnespark, han selv han tilkæmpet sig.

Første den ene vej ...
I første minut af anden halvleg kom den forløsende scoring for Brøndby, da Quincy Antipas headede bolden forbi Lasse Heinze efter et fremragende indlæg af Mathias Gehrt.

Rollerne var byttet om ved 2-0-målet, som Gehrt scorede tæt under mål efter et oplæg fra Quincy Antipas.

Indskiftede Brent McGrath slog sejren fast i 88. minut - efter at have overtaget bolden fra Quincy Antipas.

Tredje pokalsejr og nu mod FCK
Mens Brøndby i Superligaen kun har vundet én kamp, var sejren over Silkeborg efterårets tredje i pokalturneringen, hvor det tidligere er gået ud over Nordvest FC fra Holbæk og B.93 fra danmarksserien.

I kvartfinalen skal Brøndby møde FC København, der i sidste uge besejrede Sønderjyske på udebane.

Kvartfinalerne

 • Lyngby - Esbjerg eller AaB
 • Randers FC - FC Midtjylland
 • Brøndby - FC København
 • OB - AC Horsens

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere