Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sydkoreanere er en sejr fra Chelsea

Ulsan Hyundai FC har vundet den asiatiske udgave af Champions League.

Gem til liste

Fifas officielle VM for klubhold er langsomt ved at tage form.

Syv mandskaber deltager i turneringen i Japan 6.-16. december, hvor de brasilianske Copa Libertadores-vindere Corinthians og Champions League-triumfatorerne fra Chelsea er de helt store favoritter.

Sydkoreanske Ulsan Hyundai FC sikrede sig VM-billet ved at vinde deres niende kamp i træk i den asiatiske Champions League, hvor Al Ahli fra Saudi Arabien blev slået 3-0 i finalen lørdag formiddag.

Ulsan Hyundai FC træder ind i VM i kvartfinalen og en sejr mod mexicanske Monterrey udløser et møde med Chelsea om en finaleplads.

Det ligner en Chelsea-sejr
Udover Ulsan Hyundai FC, Chelsea, Monterrey og Corinthians har også Auckland City fra New Zealand kvalificeret sig til VM-feltet, der bliver komplet, når den afrikanske Champions League-vinder og den japanske mester og wildcardmodtager er fundet.

De europæiske klubber har vundet turneringen fem år i træk: Milan (2007), Man. United (2008), Barcelona (2009, 2011) og Inter (2010).

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere