Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sydkoreanere er en sejr fra Chelsea

Ulsan Hyundai FC har vundet den asiatiske udgave af Champions League.

Gem til liste

Fifas officielle VM for klubhold er langsomt ved at tage form.

Syv mandskaber deltager i turneringen i Japan 6.-16. december, hvor de brasilianske Copa Libertadores-vindere Corinthians og Champions League-triumfatorerne fra Chelsea er de helt store favoritter.

Sydkoreanske Ulsan Hyundai FC sikrede sig VM-billet ved at vinde deres niende kamp i træk i den asiatiske Champions League, hvor Al Ahli fra Saudi Arabien blev slået 3-0 i finalen lørdag formiddag.

Ulsan Hyundai FC træder ind i VM i kvartfinalen og en sejr mod mexicanske Monterrey udløser et møde med Chelsea om en finaleplads.

Det ligner en Chelsea-sejr
Udover Ulsan Hyundai FC, Chelsea, Monterrey og Corinthians har også Auckland City fra New Zealand kvalificeret sig til VM-feltet, der bliver komplet, når den afrikanske Champions League-vinder og den japanske mester og wildcardmodtager er fundet.

De europæiske klubber har vundet turneringen fem år i træk: Milan (2007), Man. United (2008), Barcelona (2009, 2011) og Inter (2010).

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb