Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sydkoreanere er en sejr fra Chelsea

Ulsan Hyundai FC har vundet den asiatiske udgave af Champions League.

Gem til liste

Fifas officielle VM for klubhold er langsomt ved at tage form.

Syv mandskaber deltager i turneringen i Japan 6.-16. december, hvor de brasilianske Copa Libertadores-vindere Corinthians og Champions League-triumfatorerne fra Chelsea er de helt store favoritter.

Sydkoreanske Ulsan Hyundai FC sikrede sig VM-billet ved at vinde deres niende kamp i træk i den asiatiske Champions League, hvor Al Ahli fra Saudi Arabien blev slået 3-0 i finalen lørdag formiddag.

Ulsan Hyundai FC træder ind i VM i kvartfinalen og en sejr mod mexicanske Monterrey udløser et møde med Chelsea om en finaleplads.

Det ligner en Chelsea-sejr
Udover Ulsan Hyundai FC, Chelsea, Monterrey og Corinthians har også Auckland City fra New Zealand kvalificeret sig til VM-feltet, der bliver komplet, når den afrikanske Champions League-vinder og den japanske mester og wildcardmodtager er fundet.

De europæiske klubber har vundet turneringen fem år i træk: Milan (2007), Man. United (2008), Barcelona (2009, 2011) og Inter (2010).

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere