Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Træner siger op: For hårdt med Del Piero

Den ombejlede stjernes indtog i australsk fodbold blev for meget for Sydney-træner.

Gem til liste

Det er småt med store stjernenavne i den bedste australske fodboldliga, men siden begyndelsen af sæsonen har den tidligere italienske landsholdshelt Alessandro Del Piero kastet glans over 'the A-League'.

Men sådan en omgang stjernedrys kan tilsyneladende være en hård omgang: I hvert fald har træneren for Del Pieros hold, Sydney FC, Ian Crook, sagt op.

»Med Alessandros ankomst er det hele blevet lidt større«, siger den britiske træner, der klager over, at hans helbred er skrantet.

Resultatet er udeblevet
»Det er blevet noget af en vægt på mine skuldre, hvis jeg skal være ærlig, og jeg har ikke håndteret det så godt«, forsætter han.

Læs ogsåItaliensk stjernespiller sælger billetter i Australien

38-årige Del Piero skiftede til Sydney FC tidligere på året fra Juventus, hvor han havde spillet siden 1993.

Resultaterne lader dog vente på sig. For Sydney FC ligger nummer otte ud af 10 hold i ligaen. Holdet har kun vundet to kampe i sæsonen.

Læs ogsåSkidt debut for italiensk veteran

Senest tabte holdet 2-3 til ærkerivalerne fra Melbourne Victory lørdag aften lokal tid. Sydney var ellers i front 2-0 med et kvarter tilbage af kampen. Del Piero havde lagt op til begge mål og var blevet skiftet ud, da det gik helt galt for hjemmeholdet.

»Mit helbred er vigtigere«
Ian Crook stopper efter bare seks kampe på posten og en hel del kritik i medierne.

»Det blev bare en rigtig tung byrde, og det kom dertil, hvor jeg ikke havde det godt længere. Og mit helbred og min familie er de to vigtigste ting«, siger han.

Læs ogsåEn kamp var nok for Del Piero: Nu runder han 800

I sidste spillerunde tabte Sydney-holdet ikke mindre end 7-2 til Central Coast Mariners. Her sad Del Piero ude med en skade.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere