Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Træner siger op: For hårdt med Del Piero

Den ombejlede stjernes indtog i australsk fodbold blev for meget for Sydney-træner.

Gem til liste

Det er småt med store stjernenavne i den bedste australske fodboldliga, men siden begyndelsen af sæsonen har den tidligere italienske landsholdshelt Alessandro Del Piero kastet glans over 'the A-League'.

Men sådan en omgang stjernedrys kan tilsyneladende være en hård omgang: I hvert fald har træneren for Del Pieros hold, Sydney FC, Ian Crook, sagt op.

»Med Alessandros ankomst er det hele blevet lidt større«, siger den britiske træner, der klager over, at hans helbred er skrantet.

Resultatet er udeblevet
»Det er blevet noget af en vægt på mine skuldre, hvis jeg skal være ærlig, og jeg har ikke håndteret det så godt«, forsætter han.

Læs ogsåItaliensk stjernespiller sælger billetter i Australien

38-årige Del Piero skiftede til Sydney FC tidligere på året fra Juventus, hvor han havde spillet siden 1993.

Resultaterne lader dog vente på sig. For Sydney FC ligger nummer otte ud af 10 hold i ligaen. Holdet har kun vundet to kampe i sæsonen.

Læs ogsåSkidt debut for italiensk veteran

Senest tabte holdet 2-3 til ærkerivalerne fra Melbourne Victory lørdag aften lokal tid. Sydney var ellers i front 2-0 med et kvarter tilbage af kampen. Del Piero havde lagt op til begge mål og var blevet skiftet ud, da det gik helt galt for hjemmeholdet.

»Mit helbred er vigtigere«
Ian Crook stopper efter bare seks kampe på posten og en hel del kritik i medierne.

»Det blev bare en rigtig tung byrde, og det kom dertil, hvor jeg ikke havde det godt længere. Og mit helbred og min familie er de to vigtigste ting«, siger han.

Læs ogsåEn kamp var nok for Del Piero: Nu runder han 800

I sidste spillerunde tabte Sydney-holdet ikke mindre end 7-2 til Central Coast Mariners. Her sad Del Piero ude med en skade.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere