Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Dansk stortalent brillerer med to mål i første start

Viktor Fischer lavede to mål og et oplæg i Ajax' sejr på udebane mod Zwolle.

Gem til liste

Han har lavet masser af mål for danske ungdomslandshold og for Ajax' ungdomshold, men nu har 18-årige Viktor Fischer også meldt sig ind med et brag i den bedste hollandske fodboldrække.

Søndag var den aarhusianske offensivspiller for første gang i Ajax' startopstilling i en kamp i Æresdivisionen, og Fischer viste omgående sin målnæse ved at lave to mål i Amsterdam-klubbens overbevisende udesejr på 4-2 over Zwolle.

Ud over de to mål havde danskeren næstsidste fod på Siem de Jongs scoring til 4-0.

Eriksen-oplæg fra hjørne
Det var ellers hans noget mere kendte landsmand Christian Eriksen, der som den første dansker bragte sig i centrum. Eriksen stod for oplægget på hjørnespark, da Toby Alderweireld scorede det første mål.

Læs ogsåEriksen havde luret Citys svage punkt

Det var også Eriksen, der efter en god halv time servicerede Fischer til 2-0-scoringen, der var stillingen ved pausen.

Læs ogsåDansk stortalent kickstarter Ajax-sejr over amatørhold

Anden halvleg var knapt kommet i gang, før Fischer havde øget til 3-0 på Derk Boerrigters oplæg, og med et kvarter tilbage leverede den unge dansker så forarbejdet til Siem de Jongs træffer.

Lasse Schöne skiftet ind
I slutfasen slappede Ajax' noget skrøbelige defensiv en smule af, så Zwolle kom til to hurtige reduceringer, men det kan næppe ødelægge Viktor Fischers søndag.

Læs ogsåDansk dommer blev overfaldet af sure City-folk

Der kan snart blive brug for danskeren igen, for venstrefløjen Ryan Babel er truet af en pause.

Kantspilleren måtte allerede efter fem minutter forlade banen med smerter i armen. Lasse Schöne kom ind i stedet på en dag, hvor den fjerde dansker, Christian Poulsen, fik lov at hvile på bænken.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere