Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Veteranmålmands finger til egne fans gav rødt kort

Karim Zaza beklager dumhed og har fået en intern straf i FC Hjørring.

Gem til liste

Selv om målmanden Karm Zaza er blevet 37 år, så fejler temperamentet bestemt ikke noget.

Det så man søndag eftermiddag, da han med sit Hjørring-mandskab i 1. division tog i mod Skive i en kamp, der endte 2-2.

Zaza fik i slutningen af 1. halvleg et par mindre pæne ord med på vejen af en Hjørring-fan, hvilket den tidligere FCK-, OB-, AaB- og Brøndby-målmand kvitterede for ved at give tilskueren 'en finger'.

Dommer Dennis Mogensen kunne i henhold til Fodboldloven ikke gøre andet, end udvise keeperen, der tre år i træk fra 2001-2003 blev valgt som bedste mand mellem stængerne i Superligaen.

Skuffet over egne fans
»Jeg beklager rigtig meget situationen, og jeg skulle naturligvis ikke have reageret på den måde. Det skuffede mig, at vores eget publikum råbte efter mig, og jeg reagerede på en uhensigtsmæssig måde. Det beklager jeg meget over for mine holdkammerater«, siger Karim Zaza til FC Hjørrings hjemmeside.

FC Hjørring har givet Zaza en intern straf, og venter nu på karantæneudmålingen fra DBU. Nordjyderne har hårdt brug for Karim Zazas rutine i den kommende tid. Holdet ligger tredjesidste i den næstbedste række.

LÆS OGSÅSkuffet AaB-målmand kigger mod 1. division

»Karim er den bedste målmand vi nogensinde har haft i FC Hjørring, og normalt er han en fremragende ambassadør både på og udenfor banen. Jeg vil i den forbindelse opfordre vores egne fans til at støtte 100 % op omkring vores egne spillere i fremtiden. Fra klubbens side er sagen nu slut«, siger sportschef Jacob Krüger

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere