Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Veteranmålmands finger til egne fans gav rødt kort

Karim Zaza beklager dumhed og har fået en intern straf i FC Hjørring.

Gem til liste

Selv om målmanden Karm Zaza er blevet 37 år, så fejler temperamentet bestemt ikke noget.

Det så man søndag eftermiddag, da han med sit Hjørring-mandskab i 1. division tog i mod Skive i en kamp, der endte 2-2.

Zaza fik i slutningen af 1. halvleg et par mindre pæne ord med på vejen af en Hjørring-fan, hvilket den tidligere FCK-, OB-, AaB- og Brøndby-målmand kvitterede for ved at give tilskueren 'en finger'.

Dommer Dennis Mogensen kunne i henhold til Fodboldloven ikke gøre andet, end udvise keeperen, der tre år i træk fra 2001-2003 blev valgt som bedste mand mellem stængerne i Superligaen.

Skuffet over egne fans
»Jeg beklager rigtig meget situationen, og jeg skulle naturligvis ikke have reageret på den måde. Det skuffede mig, at vores eget publikum råbte efter mig, og jeg reagerede på en uhensigtsmæssig måde. Det beklager jeg meget over for mine holdkammerater«, siger Karim Zaza til FC Hjørrings hjemmeside.

FC Hjørring har givet Zaza en intern straf, og venter nu på karantæneudmålingen fra DBU. Nordjyderne har hårdt brug for Karim Zazas rutine i den kommende tid. Holdet ligger tredjesidste i den næstbedste række.

LÆS OGSÅSkuffet AaB-målmand kigger mod 1. division

»Karim er den bedste målmand vi nogensinde har haft i FC Hjørring, og normalt er han en fremragende ambassadør både på og udenfor banen. Jeg vil i den forbindelse opfordre vores egne fans til at støtte 100 % op omkring vores egne spillere i fremtiden. Fra klubbens side er sagen nu slut«, siger sportschef Jacob Krüger

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere