Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Veteranmålmands finger til egne fans gav rødt kort

Karim Zaza beklager dumhed og har fået en intern straf i FC Hjørring.

Gem til liste
Rutineret. Efter 15 sæsoner og 332 kampe i Superligaen skiftede Karim Zaza i 2011 fra AaB til FC Hjørring. - Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Rutineret. Efter 15 sæsoner og 332 kampe i Superligaen skiftede Karim Zaza i 2011 fra AaB til FC Hjørring. - Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Selv om målmanden Karm Zaza er blevet 37 år, så fejler temperamentet bestemt ikke noget.

Det så man søndag eftermiddag, da han med sit Hjørring-mandskab i 1. division tog i mod Skive i en kamp, der endte 2-2.

Zaza fik i slutningen af 1. halvleg et par mindre pæne ord med på vejen af en Hjørring-fan, hvilket den tidligere FCK-, OB-, AaB- og Brøndby-målmand kvitterede for ved at give tilskueren 'en finger'.

Dommer Dennis Mogensen kunne i henhold til Fodboldloven ikke gøre andet, end udvise keeperen, der tre år i træk fra 2001-2003 blev valgt som bedste mand mellem stængerne i Superligaen.

Skuffet over egne fans
»Jeg beklager rigtig meget situationen, og jeg skulle naturligvis ikke have reageret på den måde. Det skuffede mig, at vores eget publikum råbte efter mig, og jeg reagerede på en uhensigtsmæssig måde. Det beklager jeg meget over for mine holdkammerater«, siger Karim Zaza til FC Hjørrings hjemmeside.

FC Hjørring har givet Zaza en intern straf, og venter nu på karantæneudmålingen fra DBU. Nordjyderne har hårdt brug for Karim Zazas rutine i den kommende tid. Holdet ligger tredjesidste i den næstbedste række.

LÆS OGSÅSkuffet AaB-målmand kigger mod 1. division

»Karim er den bedste målmand vi nogensinde har haft i FC Hjørring, og normalt er han en fremragende ambassadør både på og udenfor banen. Jeg vil i den forbindelse opfordre vores egne fans til at støtte 100 % op omkring vores egne spillere i fremtiden. Fra klubbens side er sagen nu slut«, siger sportschef Jacob Krüger

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb