Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Landsholdsmålmand er træt af sin franske klub

Stephan Andersen vil væk fra Evian og håber at skifte i vinterpausen.

Gem til liste

Stephan Andersen er endnu en gang utilfreds i Evian og vil væk fra den franske klub.

Landsholdets målmand er for nylig blevet vraget som førstevalg i Evian, og han regner ikke med, at den situation ændrer sig.

»Jeg har sagt til klubben, at jeg håber, at vi kan finde en løsning. At vi sætter os ned med præsidenten og min agent, og så håber jeg, at jeg kan få lov til at gå eller finde noget andet«, siger Stephan Andersen.

»Det er ren overlevelse«
Opholdet i Evian er ikke gået som den danske keeper håbede, selv om klubben i sidste sæson gjorde det godt som oprykker i den bedste franske liga. Nu er udviklingen gået i stå, mener Andersen.

»Måden vi spiller fodbold på har skuffet mig. Det er ikke mig, der er træner og sætter taktikken, men jeg synes ikke, at vi som fodboldhold og klub har udviklet os specielt i forhold til sidste sæson«.

»Vi sluttede som nummer ni i sidste sæson, men nu er det ren overlevelse igen. Det er som om, at vi ikke rigtigt kigger fremad«, mener Stephan Andersen.

Indkasserede otte mål på 11 forsøg
Han har selv en forklaring på, hvorfor hans træner har valgt at spille med en anden målmand.

»Jeg tror, at det skyldes en stribe dårlige resultater. Træneren har sagt til mig, at i de sidste tre kampe, jeg har spillet, der var 11 skud på mål, og der blev scoret 8 gange. Det er selvfølgelig ikke en positiv statistik, men når jeg ser kampene, så har jeg ikke kunnet gøre noget ved de mål. Og jeg har ikke haft mulighed for at redde nogen af målene«, siger Stephan Andersen, der har kontraktudløb til sommer.

Han har ikke noget ønske om, hvor han gerne vil hen.

»Det er ikke altid, at man selv kan bestemme, hvor man gerne vil hen, så det må tiden vise. Jeg har kontraktudløb til sommer, og jeg har sagt, at jeg gerne vil prøve noget andet, så nu håber jeg, at der sker noget«, fastslår den tidligere Brøndby-målmand.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere