Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Landsholdsmålmand er træt af sin franske klub

Stephan Andersen vil væk fra Evian og håber at skifte i vinterpausen.

Gem til liste

Stephan Andersen er endnu en gang utilfreds i Evian og vil væk fra den franske klub.

Landsholdets målmand er for nylig blevet vraget som førstevalg i Evian, og han regner ikke med, at den situation ændrer sig.

»Jeg har sagt til klubben, at jeg håber, at vi kan finde en løsning. At vi sætter os ned med præsidenten og min agent, og så håber jeg, at jeg kan få lov til at gå eller finde noget andet«, siger Stephan Andersen.

»Det er ren overlevelse«
Opholdet i Evian er ikke gået som den danske keeper håbede, selv om klubben i sidste sæson gjorde det godt som oprykker i den bedste franske liga. Nu er udviklingen gået i stå, mener Andersen.

»Måden vi spiller fodbold på har skuffet mig. Det er ikke mig, der er træner og sætter taktikken, men jeg synes ikke, at vi som fodboldhold og klub har udviklet os specielt i forhold til sidste sæson«.

»Vi sluttede som nummer ni i sidste sæson, men nu er det ren overlevelse igen. Det er som om, at vi ikke rigtigt kigger fremad«, mener Stephan Andersen.

Indkasserede otte mål på 11 forsøg
Han har selv en forklaring på, hvorfor hans træner har valgt at spille med en anden målmand.

»Jeg tror, at det skyldes en stribe dårlige resultater. Træneren har sagt til mig, at i de sidste tre kampe, jeg har spillet, der var 11 skud på mål, og der blev scoret 8 gange. Det er selvfølgelig ikke en positiv statistik, men når jeg ser kampene, så har jeg ikke kunnet gøre noget ved de mål. Og jeg har ikke haft mulighed for at redde nogen af målene«, siger Stephan Andersen, der har kontraktudløb til sommer.

Han har ikke noget ønske om, hvor han gerne vil hen.

»Det er ikke altid, at man selv kan bestemme, hvor man gerne vil hen, så det må tiden vise. Jeg har kontraktudløb til sommer, og jeg har sagt, at jeg gerne vil prøve noget andet, så nu håber jeg, at der sker noget«, fastslår den tidligere Brøndby-målmand.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere