Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Dansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

Viktor Fischers debut mod Zwolle indbringer ham titlen som rundens spiller.

Gem til liste

Det er ikke kun i Danmark, at Viktor Fischer er et varmt fodboldnavn efter sin overbevisende debut i startopstillingen i den hollandske Æresdivision i weekenden.

Med to mål for Ajax i 4-2-sejren over PEG Zwolle gjorde den 18-årige dansker sig så positivt bemærket, at fodboldmagasinet Voetbal International kårer ham til rundens spiller.

Læs ogsåDansk stortalent brillerer med to mål i første start

Og det er ret ekstraordinært, fortæller den i Holland bosiddende journalist Kasper Schlie til sporten.tv2.dk.

En debut af dimensioner
»Man er vant til at se mange store talenter, der er støvsuget fra alle de mindre europæiske ligaer, her i Holland - men alligevel har man altså svunget sig op til at sige, at det er en debut, man skal tilbage til Marc van Bastens dage i 80'erme for at finde noget lignende«, siger Schlie.

Læs ogsåAjax-komet er forfremmet til A-landsholdet

Voetbal International hæfter sig blandt andet ved, at Fischer i forbindelse med sine to fuldtræffere og oplægget til en af Ajax' øvrige scoringer demonstrerede, at han både kan afslutte med hoved og fødder samt lægge op til andres mål.

Ifølge sporten.tv2.dk er det første gang, at en debutant i startopstillingen bliver kåret som rundens spiller.

Læs ogsåOlsen vender 180 grader med udtagelse af komet

Blandt de øvrige spillere, der har modtaget samme hæder i denne sæson, finder man navne som Mark van Bommel, Siem de Jong og Jozy Altidore.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere