Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Dansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

Viktor Fischers debut mod Zwolle indbringer ham titlen som rundens spiller.

Gem til liste

Det er ikke kun i Danmark, at Viktor Fischer er et varmt fodboldnavn efter sin overbevisende debut i startopstillingen i den hollandske Æresdivision i weekenden.

Med to mål for Ajax i 4-2-sejren over PEG Zwolle gjorde den 18-årige dansker sig så positivt bemærket, at fodboldmagasinet Voetbal International kårer ham til rundens spiller.

Læs ogsåDansk stortalent brillerer med to mål i første start

Og det er ret ekstraordinært, fortæller den i Holland bosiddende journalist Kasper Schlie til sporten.tv2.dk.

En debut af dimensioner
»Man er vant til at se mange store talenter, der er støvsuget fra alle de mindre europæiske ligaer, her i Holland - men alligevel har man altså svunget sig op til at sige, at det er en debut, man skal tilbage til Marc van Bastens dage i 80'erme for at finde noget lignende«, siger Schlie.

Læs ogsåAjax-komet er forfremmet til A-landsholdet

Voetbal International hæfter sig blandt andet ved, at Fischer i forbindelse med sine to fuldtræffere og oplægget til en af Ajax' øvrige scoringer demonstrerede, at han både kan afslutte med hoved og fødder samt lægge op til andres mål.

Ifølge sporten.tv2.dk er det første gang, at en debutant i startopstillingen bliver kåret som rundens spiller.

Læs ogsåOlsen vender 180 grader med udtagelse af komet

Blandt de øvrige spillere, der har modtaget samme hæder i denne sæson, finder man navne som Mark van Bommel, Siem de Jong og Jozy Altidore.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere