Der skete en teknisk fejl på politiken.dk.
Det beklager vi meget.

Du kan enten prøve at genindlæse siden for at se, om det skulle være blevet bedre eller du kan gå tilbage til forsiden af politiken.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Dansk stortalent kåret som rundens spiller i Holland

Viktor Fischers debut mod Zwolle indbringer ham titlen som rundens spiller.

Gem til liste

Det er ikke kun i Danmark, at Viktor Fischer er et varmt fodboldnavn efter sin overbevisende debut i startopstillingen i den hollandske Æresdivision i weekenden.

Med to mål for Ajax i 4-2-sejren over PEG Zwolle gjorde den 18-årige dansker sig så positivt bemærket, at fodboldmagasinet Voetbal International kårer ham til rundens spiller.

Læs ogsåDansk stortalent brillerer med to mål i første start

Og det er ret ekstraordinært, fortæller den i Holland bosiddende journalist Kasper Schlie til sporten.tv2.dk.

En debut af dimensioner
»Man er vant til at se mange store talenter, der er støvsuget fra alle de mindre europæiske ligaer, her i Holland - men alligevel har man altså svunget sig op til at sige, at det er en debut, man skal tilbage til Marc van Bastens dage i 80'erme for at finde noget lignende«, siger Schlie.

Læs ogsåAjax-komet er forfremmet til A-landsholdet

Voetbal International hæfter sig blandt andet ved, at Fischer i forbindelse med sine to fuldtræffere og oplægget til en af Ajax' øvrige scoringer demonstrerede, at han både kan afslutte med hoved og fødder samt lægge op til andres mål.

Ifølge sporten.tv2.dk er det første gang, at en debutant i startopstillingen bliver kåret som rundens spiller.

Læs ogsåOlsen vender 180 grader med udtagelse af komet

Blandt de øvrige spillere, der har modtaget samme hæder i denne sæson, finder man navne som Mark van Bommel, Siem de Jong og Jozy Altidore.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere