Annonce
Annonce
Fodbold

Zlatan til Gerrard: Kom væk fra England

Zlatan Ibrahimovic vil have Liverpool-anfører Steven Gerrard til fastlandet.

Gem til liste

Når Sveriges fodboldlandshold onsdag aften møder England i en testkamp, er det Steven Gerrards kamp nummer 100 med de tre løver på brystet.

Og Liverpool-spilleren har i sin karriere gjort indtryk på svenskernes største profil, Zlatan Ibrahimovic.

»Han er en fantastisk spiller, en som har været loyal mod sin klub og har vundet store trofæer. Jeg tror, at han er en god mand at have på sit hold«.

Bør spille i en større klub
»Hver gang vi skal møde Steven, siger træneren, at vi skal passe på ham. Han er en spiller, der gør en forskel«, sagde Ibrahimovic på dagens pressemøde i Stockholm.

Læs ogsåZlatan vil lokke kvindelig svensk topspiller til Paris

Her gav han også et råd til Gerrard, der i sin seniorkarriere kun har spillet for Liverpool.

»Liverpool er en stor klub, men jeg ville gerne se Steven i en stor international klub. Det ville være godt for England, at flere spillere tog udenlands og viste, hvad de kunne i en anden liga«, lød det fra den svenske angriber.

Steven Gerrard har dog ikke tænkt sig at følge Zlatans forslag.

Bliver i Liverpool
»Jeg er en stor beundrer af Zlatan som spiller, men jeg kommer ikke til at følge hans råd«.

Læs ogsåZlatan er Sveriges bedste: »Ingen er i nærheden af ham«

»Jeg er meget lykkelig i Liverpool og spiller allerede i en af verdens største klubber, en som har vundet fem Europa Cup-titler. Men jeg værdsætter hans mening«, sagde midtbanespilleren.

Steven Gerrard landsholdsdebut for England var i 2000 og 12 år senere træder han altså ind i en eksklusiv klub af spillere, der har spillet mindst 100 kampe for England.

Den tæller lige nu Billy Wright, Bobby Charlton, Bobby Moore, David Beckham og Peter Shilton. Sidstnævnte har landskamprekorden med 125 kampe.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere