Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Zlatan til Gerrard: Kom væk fra England

Zlatan Ibrahimovic vil have Liverpool-anfører Steven Gerrard til fastlandet.

Gem til liste

Når Sveriges fodboldlandshold onsdag aften møder England i en testkamp, er det Steven Gerrards kamp nummer 100 med de tre løver på brystet.

Og Liverpool-spilleren har i sin karriere gjort indtryk på svenskernes største profil, Zlatan Ibrahimovic.

»Han er en fantastisk spiller, en som har været loyal mod sin klub og har vundet store trofæer. Jeg tror, at han er en god mand at have på sit hold«.

Bør spille i en større klub
»Hver gang vi skal møde Steven, siger træneren, at vi skal passe på ham. Han er en spiller, der gør en forskel«, sagde Ibrahimovic på dagens pressemøde i Stockholm.

Læs ogsåZlatan vil lokke kvindelig svensk topspiller til Paris

Her gav han også et råd til Gerrard, der i sin seniorkarriere kun har spillet for Liverpool.

»Liverpool er en stor klub, men jeg ville gerne se Steven i en stor international klub. Det ville være godt for England, at flere spillere tog udenlands og viste, hvad de kunne i en anden liga«, lød det fra den svenske angriber.

Steven Gerrard har dog ikke tænkt sig at følge Zlatans forslag.

Bliver i Liverpool
»Jeg er en stor beundrer af Zlatan som spiller, men jeg kommer ikke til at følge hans råd«.

Læs ogsåZlatan er Sveriges bedste: »Ingen er i nærheden af ham«

»Jeg er meget lykkelig i Liverpool og spiller allerede i en af verdens største klubber, en som har vundet fem Europa Cup-titler. Men jeg værdsætter hans mening«, sagde midtbanespilleren.

Steven Gerrard landsholdsdebut for England var i 2000 og 12 år senere træder han altså ind i en eksklusiv klub af spillere, der har spillet mindst 100 kampe for England.

Den tæller lige nu Billy Wright, Bobby Charlton, Bobby Moore, David Beckham og Peter Shilton. Sidstnævnte har landskamprekorden med 125 kampe.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere