Annonce
Annonce
Fodbold

Den stenede gangsterrapper vil købe sig ind i Celtic

Snoop Dogg blev imponeret over passionen hos Celtic, da holdet slog Barcelona.

Gangsterrapperen Snoop Dogg er mest kendt for sin kærlighed til musik og sine jævnlige anholdelser for besiddelse af ulovlige stoffer.

Snoop Dogg - eller Calvin Cordoza Broadus jr., som han egentlig er døbt - er stadig et af de største navne på hiphoppens scene.

Men den amerikanske hiphop-musiker har også altid være meget interesseret i sport.

Vil investere i Celtic
Og efter den 41-årige musiker har set highlights fra Celtics overraskende sejr mod Barcelona i Champions League, er han ifølge Reuters klar til at lade de store summer flyde ind i den skotske storklub.

Læs også Celtic kan øjne avancement efter overraskende sejr

»Jeg har længe interesseret mig for fodbold. Og det er ikke nyt for hiphop-stjerner at investere i sportsklubber. Men det er nyt for os at investere i fodboldklubber«, siger Snoop Dogg til søndagsudgaven af Scottish Daily Record.

Læs ogsåFed-rygende gangsterrapper fylder fyrre

Rapperen havde tidligere fulgt Celtic, men faldt totalt for klubben og dens dedikerede fans, da han så highlights af 2-1-sejren mod mægtige FC Barcelona.

»Jeg behøver ikke styre klubben«
»Jeg så, hvor passionerede Celtic-fans er, og jeg kunne tænke mig at investere i klubben, hvis et af bestyrelsesmedlemmerne vil sælge en andel. Jeg behøver ikke styre en fodboldklub, men vil gerne have en procent-andel, der tillader mig at blive hørt«, siger Snoop Dogg.

Læs ogsåGrædefærdig Celtic-boss: Mine spillere overgik sig selv

Musikerens øjeblikkelige favorit på Celtic-holdet er den græske landsholdsspiller Giorgios Samaras, som rapperen kalder en »atletisk spiller«.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce