Annonce
Annonce
Fodbold

Målmand anklaget for bestialsk gerning i Brasiliens O.J. Simpson-sag

Politiet mener, at topmålmand parterede elskerindes lig.

Spillere som Zico, Zinho og Junior har gennem årene gjort tilhængerne af den brasilianske storklub Flamengo stolte.

En de måske ikke længere er så stolte af i Rio de Janeiro og omegn er klubbens tidligere anfører, målmanden Bruno Fernandes.

Sammen med to andre personer har 27-årige Bruno Fernandes siden sommeren 2010 siddet fængslet mistænkt for mordet på sin elskerinde Eliza Samudio, der under navnet Fernanda Faria havde en skuespillerkarriere i den brasilianske pornoindustri.

Bruno Fernandes nægter sig skyldig i anklagerne, der nærmest er taget ud af en skrækfilm.

Forsvundet.  Eliza Samudio havde en fem måneder gammel søn, da hun forsvandt i sommeren 2010. Sønnen, som den anklagede målmand Bruno Fernandes nægter at være far til, blev fundet to uger efter Eliza Samudios forsvinden hos venner til Bruno Fernandes' ekskone. - ARKIVFOTO: AP.

Massiv mediebevågenhed
Sigtelserne i sagen, der begyndte ved retten i byen Contagem mandag, lyder bl.a. på, at Bruno Fernandes og håndlangere skal have bortført Eliza Samudio, stranguleret hende og have skilt sig af med liget.

Et af politiets vigtigste vidner i sagen, er målmandens nu 17-årige fætter, der ligeledes er under anklage. Fætteren har angiveligt fortalt, at liget af Eliza Samudio blev parteret og efterfølgende givet til sultne hunde.

Retssagen, der i Brasilien fylder aviser og tv, og sammenlignes med mordanklagerne på amerikanske football-stjerne O.J. Simpson for snart 20 år siden, forventes at vare omkring to uger.

Anklaget.  Bruno Fernandes i samtale med sin advokat under det første retsmøde mandag. - FOTO: AP

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce