Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Uefa åbner disciplinærsag mod målsnyderen

Luiz Adriano slipper ikke ustraffet for sin usportslige scoring mod FC Nordsjælland.

Gem til liste

Klokken 17.48 kom den meddelelse fra det europæiske fodboldforbund, som fodboldelskere verden over har set frem til:

Uefa har åbnet en disciplinærsag mod Luiz Adriano, der på usportslig vis scorede til 1-1 for Shakhtar Donetsk i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland.

Til behandling på tirsdag
Luiz Adriano påkaldte sig først FC Nordsjællands og Parkens vrede, og da tv-billederne gik verden rundt også forargelse fra alverdens fodboldelskere, fordi han lod hånt om alle fairplay-principper og scorede, da Shakhtar Donetsk reelt bare skulle have givet bolden tilbage til FC Nordsjælland efter et spilstop.

»Luiz Adriano står overfor en anklage om brud på principperne for opførsel, og hans sag vil blive behandlet af Uefa's disciplinærkomité tirsdag 27. november«, meddeler Uefa på forbundets hjemmeside.

Luiz Adriano er anklaget for et brud på disciplinærreglernes paragraf 5, stykke k; den der optræder usportsligt for at skaffe sig en fordel.

Dommerens rapport var afgørende
Uefa har ellers været påfaldende tavs omkring den skandaløse episode.

I kampreferatet på uefa.com omtales situationen kun perifært, og på tv-billederne af kampens syv mål er optakten til 1-1-scoringen ikke vist.

Uefa har dog tidligere i dag meddelt, at man afventede den franske dommers rapport fra kampen, inden man ville tage stilling til eventuielle sanktioner, og det er så sket nu.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere