Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Uefa åbner disciplinærsag mod målsnyderen

Luiz Adriano slipper ikke ustraffet for sin usportslige scoring mod FC Nordsjælland.

Gem til liste

Klokken 17.48 kom den meddelelse fra det europæiske fodboldforbund, som fodboldelskere verden over har set frem til:

Uefa har åbnet en disciplinærsag mod Luiz Adriano, der på usportslig vis scorede til 1-1 for Shakhtar Donetsk i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland.

Til behandling på tirsdag
Luiz Adriano påkaldte sig først FC Nordsjællands og Parkens vrede, og da tv-billederne gik verden rundt også forargelse fra alverdens fodboldelskere, fordi han lod hånt om alle fairplay-principper og scorede, da Shakhtar Donetsk reelt bare skulle have givet bolden tilbage til FC Nordsjælland efter et spilstop.

»Luiz Adriano står overfor en anklage om brud på principperne for opførsel, og hans sag vil blive behandlet af Uefa's disciplinærkomité tirsdag 27. november«, meddeler Uefa på forbundets hjemmeside.

Luiz Adriano er anklaget for et brud på disciplinærreglernes paragraf 5, stykke k; den der optræder usportsligt for at skaffe sig en fordel.

Dommerens rapport var afgørende
Uefa har ellers været påfaldende tavs omkring den skandaløse episode.

I kampreferatet på uefa.com omtales situationen kun perifært, og på tv-billederne af kampens syv mål er optakten til 1-1-scoringen ikke vist.

Uefa har dog tidligere i dag meddelt, at man afventede den franske dommers rapport fra kampen, inden man ville tage stilling til eventuielle sanktioner, og det er så sket nu.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb