Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Uefa åbner disciplinærsag mod målsnyderen

Luiz Adriano slipper ikke ustraffet for sin usportslige scoring mod FC Nordsjælland.

Gem til liste

Klokken 17.48 kom den meddelelse fra det europæiske fodboldforbund, som fodboldelskere verden over har set frem til:

Uefa har åbnet en disciplinærsag mod Luiz Adriano, der på usportslig vis scorede til 1-1 for Shakhtar Donetsk i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland.

Til behandling på tirsdag
Luiz Adriano påkaldte sig først FC Nordsjællands og Parkens vrede, og da tv-billederne gik verden rundt også forargelse fra alverdens fodboldelskere, fordi han lod hånt om alle fairplay-principper og scorede, da Shakhtar Donetsk reelt bare skulle have givet bolden tilbage til FC Nordsjælland efter et spilstop.

»Luiz Adriano står overfor en anklage om brud på principperne for opførsel, og hans sag vil blive behandlet af Uefa's disciplinærkomité tirsdag 27. november«, meddeler Uefa på forbundets hjemmeside.

Luiz Adriano er anklaget for et brud på disciplinærreglernes paragraf 5, stykke k; den der optræder usportsligt for at skaffe sig en fordel.

Dommerens rapport var afgørende
Uefa har ellers været påfaldende tavs omkring den skandaløse episode.

I kampreferatet på uefa.com omtales situationen kun perifært, og på tv-billederne af kampens syv mål er optakten til 1-1-scoringen ikke vist.

Uefa har dog tidligere i dag meddelt, at man afventede den franske dommers rapport fra kampen, inden man ville tage stilling til eventuielle sanktioner, og det er så sket nu.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere