Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Real Madrid prøver at sikre sig Beckham

En lang række klubber vil gerne have fingre i fodboldens mode-ikon næste sæson.

Gem til liste

David Beckham har åbnet for muligheden af »en sidste udfordring« på klubplan, når fodbold-ikonet stopper i den amerikanske klub LA Galaxy efter finalen om mesterskabet i USA.

Læs ogsåBeckham er klar til den store finale i USA

Real Madrid prøver at sikre sig Beckham Og en overraskende bejler har meldt sig blandt klubber, der gerne vil vise frisparkseksperten frem i den kommende sæson.

Selveste Real Madrid, der i 2003 blev hentet til kongeklubben sammen med en stjernerække af andre 'Galacticos', forsøger ifølge flere engelske og spanske medier at hente David Beckham tilbage til Madrid.

Skal være klubambassadør
Men Beckham skal ikke på banen for Real Madrid. Klubpræsident Florentino Perez har angiveligt et ønske om at bruge den medievante brite med den globale appeal som klubbens ambassadør.

Læs ogsåBeckham frygtede Alex Fergusons hårtørrer

Hvis David Beckham skulle sige nej til det tilbud, så kan han håbe på at få plads på banen for klubber som Paris St Germain, Flamengo og Corinthians, som alle har vist deres interesse i Beckham.

Læs ogsåCarlos: Real har misbrugt Beckham

Derudover er flere kinesiske, australske og mellemøstlige klubber klar til at skrive kontrakt med veteranen.

Læs også Beckham vil (måske) til Australien

Den 37-årige engelske spiller skiftede i 2007 Real Madrid ud med Los Angeles Galaxy.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere