Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Real Madrid prøver at sikre sig Beckham

En lang række klubber vil gerne have fingre i fodboldens mode-ikon næste sæson.

Gem til liste

David Beckham har åbnet for muligheden af »en sidste udfordring« på klubplan, når fodbold-ikonet stopper i den amerikanske klub LA Galaxy efter finalen om mesterskabet i USA.

Læs ogsåBeckham er klar til den store finale i USA

Real Madrid prøver at sikre sig Beckham Og en overraskende bejler har meldt sig blandt klubber, der gerne vil vise frisparkseksperten frem i den kommende sæson.

Selveste Real Madrid, der i 2003 blev hentet til kongeklubben sammen med en stjernerække af andre 'Galacticos', forsøger ifølge flere engelske og spanske medier at hente David Beckham tilbage til Madrid.

Skal være klubambassadør
Men Beckham skal ikke på banen for Real Madrid. Klubpræsident Florentino Perez har angiveligt et ønske om at bruge den medievante brite med den globale appeal som klubbens ambassadør.

Læs ogsåBeckham frygtede Alex Fergusons hårtørrer

Hvis David Beckham skulle sige nej til det tilbud, så kan han håbe på at få plads på banen for klubber som Paris St Germain, Flamengo og Corinthians, som alle har vist deres interesse i Beckham.

Læs ogsåCarlos: Real har misbrugt Beckham

Derudover er flere kinesiske, australske og mellemøstlige klubber klar til at skrive kontrakt med veteranen.

Læs også Beckham vil (måske) til Australien

Den 37-årige engelske spiller skiftede i 2007 Real Madrid ud med Los Angeles Galaxy.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere