Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby har sagt nej til Buchs millioner

Brøndby kunne ikke møde vores krav, siger Frank Buch-Andersen.

Gem til liste

Det bliver ikke Frank Buch-Andersen og hans investorgruppe, der skal fylde penge i Brøndby IF's slunkne klubkasse.

Med A-aktionærernes accept af en ophævelse af aktieklasserne, er der åbnet for ny kapital og et opgør med den struktur, som i mange år har været centreret omkring den nu tidligere formand Per Bjerregaard, men bestyrelsen har sagt nej tak til tilbuddet fra Frank Buch-Andersen.

LÆS ARTIKELBrøndby kigger på nye investorer

»De har meldt tilbage, at de ikke kan møde vores krav«, siger Frank Buch-Andersen til sporten.dk efter dagens fondsbørsmeddelelse om, at Brøndby kommer ud af 2012 med et underskud i størrelsesorden 245-250 millioner kroner.

En større aktieemission i 2013
Frank Buch-Andersen siger deusden, at han ikke er ude efter hverken magt eller indflydelse, men alene har ønsket at få Brøndby på ret køl igen.

Det kan han så hjælpe til med, når Brøndby i starten af 2013 gennemfører »en større aktieemission«, som det hedder i fondsbørsmeddelelsen, og Frank Buch-Andersen er ikke afvisende overfor at bruge penge på at købe Brøndbyaktier, men ikke i den størrelsesorden på 150 millioner kroner, som har været nævnt.

LÆS ARTIKELBrøndbys aktionærer giver grønt lys for redningsplan

»Jeg vil se det tilbud, de kommer med, og hvis det er bæredygtigt, vil jeg ikke afvise noget«, siger Frank Buch-Andersen til sporten.dk.

Mange bolde i luften
Overfor TV2 News vurdererer sportsøkonom Jesper Jørgensen fra Deloitte, at der fortsat er stor forhandlingsaktivitet og mange bolde i luften i Brøndby, men i fondbørsmeddelelsen skriver Brøndby om de strandede forhandlinger:

»I henhold til fondsbørsmeddelelse 16/2012 af 28. september 2012, har Brøndby IF været i forhandlinger med bl.a. Frank Buch-Andersen omkring mulighederne for en aktieemission garanteret af Frank Buch-Andersen og en række andre investorer. Disse forhandlinger samt forsøg på at sælge den del af Gildhøj Centret, som Brøndby IF fortsat ejer, har endnu ikke resulteret i en løsning der kan gennemføres«.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb