Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby har sagt nej til Buchs millioner

Brøndby kunne ikke møde vores krav, siger Frank Buch-Andersen.

Gem til liste

Det bliver ikke Frank Buch-Andersen og hans investorgruppe, der skal fylde penge i Brøndby IF's slunkne klubkasse.

Med A-aktionærernes accept af en ophævelse af aktieklasserne, er der åbnet for ny kapital og et opgør med den struktur, som i mange år har været centreret omkring den nu tidligere formand Per Bjerregaard, men bestyrelsen har sagt nej tak til tilbuddet fra Frank Buch-Andersen.

LÆS ARTIKELBrøndby kigger på nye investorer

»De har meldt tilbage, at de ikke kan møde vores krav«, siger Frank Buch-Andersen til sporten.dk efter dagens fondsbørsmeddelelse om, at Brøndby kommer ud af 2012 med et underskud i størrelsesorden 245-250 millioner kroner.

En større aktieemission i 2013
Frank Buch-Andersen siger deusden, at han ikke er ude efter hverken magt eller indflydelse, men alene har ønsket at få Brøndby på ret køl igen.

Det kan han så hjælpe til med, når Brøndby i starten af 2013 gennemfører »en større aktieemission«, som det hedder i fondsbørsmeddelelsen, og Frank Buch-Andersen er ikke afvisende overfor at bruge penge på at købe Brøndbyaktier, men ikke i den størrelsesorden på 150 millioner kroner, som har været nævnt.

LÆS ARTIKELBrøndbys aktionærer giver grønt lys for redningsplan

»Jeg vil se det tilbud, de kommer med, og hvis det er bæredygtigt, vil jeg ikke afvise noget«, siger Frank Buch-Andersen til sporten.dk.

Mange bolde i luften
Overfor TV2 News vurdererer sportsøkonom Jesper Jørgensen fra Deloitte, at der fortsat er stor forhandlingsaktivitet og mange bolde i luften i Brøndby, men i fondbørsmeddelelsen skriver Brøndby om de strandede forhandlinger:

»I henhold til fondsbørsmeddelelse 16/2012 af 28. september 2012, har Brøndby IF været i forhandlinger med bl.a. Frank Buch-Andersen omkring mulighederne for en aktieemission garanteret af Frank Buch-Andersen og en række andre investorer. Disse forhandlinger samt forsøg på at sælge den del af Gildhøj Centret, som Brøndby IF fortsat ejer, har endnu ikke resulteret i en løsning der kan gennemføres«.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere