Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby efter tilskueruroligheder: Ingen kommentarer

Klubben afholder møder med politiet de næste dage. Derefter åbner den munden.

Gem til liste

Balladen på Brøndby Stadion

Sagen kort

En sjælden Brøndby-sejr over ærkerivalerne FCK i den danske pokalturnerings kvartfinale sluttede mere dramatisk end ønsket.

Kort efter kampen løb mere end tusinde tilskuere fra Brøndby dog på banen og ned mod FCK's tilskuere. De to grupperinger havde front mod hinanden og kun sikkerhedsfolk adskilte dem.

Fem-ti minutter senere kom det kampklædte politi på banen og fik gelejdet tilskuerne ned i hver deres ende. Inden da nåede en person dog at beskadige sin ryg, efter en anden person havde trådt på ham.

Ti personer blev anholdt.

Lige så åben Brøndby Stadions græs tilsyneladende er for tilskuere og hooligans, lige så lukket er Brøndby IF's mund dagen derpå.

Klubben har således ingen kommentarer til gårsdagens begivenheder, hvor flere end tusinde tilskuere fra hjemmeholdet løb på banen, efter deres lokale helte besejrede ærkerivalerne fra FCK i kvartfinalen i den danske pokalturnering.

LÆS OGSÅBrøndbys ledelse skal stå skoleret for politiet

Pressechef i Brøndby IF, Mikkel Davidsen, fortæller til politiken.dk, at klubben vil have det fulde overblik over gårsdagens hændelser, før den udtaler sig til medierne.

10 personer anholdt
10 personer blev anholdt efter optøjerne, hvor de to holds tilskuere kun var adskilt af sikkerhedsfolk. En enkelt person beskadigede sin ryg.

Der afholdes et møde med politiet senere i dag, ligesom der i morgen skal afvikles et evalueringsmøde mellem politiet og Brøndby, der dog var planlagt forud for gårsdagens begivenheder.

LÆS OGSÅ 10 anholdt efter optøjer på Brøndby Stadion

Brøndby har endnu ikke modtaget henvendelser fra Dansk Boldspil-Union, oplyser Mikkel Davidsen.

Næstformand: Det så næsten tyrkisk ud
Men mens Brøndby IF ikke er videre meddelsom, har næstformanden i klubbens bestyrelse, Benny Winther, kommenteret på hændelserne.

Det så næsten helt tyrkisk ud.

Næstformand i Brøndby IF, Benny Winther

»Det så næsten helt tyrkisk ud«, siger han til Ritzau med henvisning til fodboldopgør i Tyrkiet, hvor det ofte udvikler sig til optøjer.

LÆS OGSÅ Sikkerhedschef: Det værste jeg har oplevet

Benny Winther betegner det over for nyhedsbureauet som en festaften, der blev ødelagt med et spørgsmålstegn.

»Det startede med, at folk var glade, og så udviklede det sig desværre hurtigt. Det kunne vi godt have undværet. Det var en skam med sådan en afslutning«, siger han.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere