Annonce
Annonce
Fodbold

Ståle Solbakkens bil overhældt med maling

Wolverhampton-manageren måtte se sin bil udsat for hærværk efter skuffelse.

Wolverhampton-manager Ståle Solbakken har mærket utilfredsheden over klubbens skuffende resultater på en højst ubehagelig måde.

Den tidligere FC København-træners bil blev i løbet af natten overhældt med maling, og episoden er blevet meldt til politiet.

Læs ogsåSolbakken tager ansvaret efter blamage

»Jeg accepterer fuldt ud, at fans vil stille spørgsmål efter vores seneste resultater. Men dette handler om at beskytte min familie, og derfor har vi inddraget politiet for at få dem til at efterforske sagen«, siger Ståle Solbakken til Wolverhamptons hjemmeside.

Ni kampe uden sejr
Tirsdag tabte Wolverhampton 0-1 hjemme til Millwall, og klubben er nede som nummer 18 i den næstbedste engelske fodboldrække.

Læs ogsåStåles nye spillere: Stale, hvem?

Wolverhampton, som i sidste sæson rykkede ud af Premier League, er uden sejr i de seneste ni ligakampe, hvor klubben blot har hentet tre point.

Stor ros til Wolves-fans
Ståle Solbakken mener ellers, at han har fået en fair behandling fra Wolverhamptons fans trods de dårlige resultater.

»Jeg gentager, at jeg ikke har andet end ros til overs for den støtte, jeg har fået, også igennem de dårlige tider vi har haft den seneste tid«.

Læs ogsåSolbakken sender bredside mod FC Köln

»Jeg mener, at Wolverhamptons fans er fair og meget fornuftige, og jeg er fast besluttet på at give dem den succes, de fortjener«, siger nordmanden.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce