Annonce
Annonce
Fodbold

Ståle Solbakkens bil overhældt med maling

Wolverhampton-manageren måtte se sin bil udsat for hærværk efter skuffelse.

Gem til liste

Wolverhampton-manager Ståle Solbakken har mærket utilfredsheden over klubbens skuffende resultater på en højst ubehagelig måde.

Den tidligere FC København-træners bil blev i løbet af natten overhældt med maling, og episoden er blevet meldt til politiet.

Læs ogsåSolbakken tager ansvaret efter blamage

»Jeg accepterer fuldt ud, at fans vil stille spørgsmål efter vores seneste resultater. Men dette handler om at beskytte min familie, og derfor har vi inddraget politiet for at få dem til at efterforske sagen«, siger Ståle Solbakken til Wolverhamptons hjemmeside.

Ni kampe uden sejr
Tirsdag tabte Wolverhampton 0-1 hjemme til Millwall, og klubben er nede som nummer 18 i den næstbedste engelske fodboldrække.

Læs ogsåStåles nye spillere: Stale, hvem?

Wolverhampton, som i sidste sæson rykkede ud af Premier League, er uden sejr i de seneste ni ligakampe, hvor klubben blot har hentet tre point.

Stor ros til Wolves-fans
Ståle Solbakken mener ellers, at han har fået en fair behandling fra Wolverhamptons fans trods de dårlige resultater.

»Jeg gentager, at jeg ikke har andet end ros til overs for den støtte, jeg har fået, også igennem de dårlige tider vi har haft den seneste tid«.

Læs ogsåSolbakken sender bredside mod FC Köln

»Jeg mener, at Wolverhamptons fans er fair og meget fornuftige, og jeg er fast besluttet på at give dem den succes, de fortjener«, siger nordmanden.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere