Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Beckham kan havne hos dansk landsholdsspiller

Den franske 2. division kan blive sidste stop for ikonet David Beckham.

Gem til liste
'Franskmand'. I Monaco har Jakob Poulsen italieneren Claudio Ranieri som træner. - Foto: LUCA BRUNO (arkiv)/AP

'Franskmand'. I Monaco har Jakob Poulsen italieneren Claudio Ranieri som træner. - Foto: LUCA BRUNO (arkiv)/AP

Legendariske Peter Schmeichel fulgte David Beckhams tur til fodboldhimlen på nærmeste hold, da han spillede i Manchester United 1991-1999 og kunne se David Beckham i den periode udvikle sig fra at være et ungt talent til en toneangivende kraft, der havde enorm andel i Uniteds Champions League-succes i den vilde finale i Barcelona i 1999.

Thomas Gravesen spillede sammen med Beckham halvanden sæson i Real Madrid i 2005-2006, og nu kan den tidligere FC Midtjylland og AGF-spiller Jakob Poulsen blive holdkammerat med den 37-årige englænder.

Beckham siger efter lørdagens MLS-finale for Los Angeles Galaxy mod Houston Dynamo farvel til USA og indleder karrierens sidste kapitel som spiller. BBC skriver således, at den franske 2. divisionsklub AS Monaco, hvor Poulsen har været på kontrakt siden sommerpausen, er klar til at gå ind i kampen om Beckhams underskrift.

LÆS OGSÅ Jakob Poulsen skifter til fransk 2. divisionsklub

»Vi er sådan set godt tilfredse med vores trup, men hvis der er mulighed for at hente en spiller som Beckham, så vil det være tåbeligt ikke at undersøge muligheden«, siger den norske Monaco-direktør Tor-Kristian Karlsen til BBC.

Monaco, der var i Champions League-finalen i 2004, rykkede i 2011 ned i den næstbedste franske række, men har siden fået massive midler stillet til rådighed af den russiske milliardær Dmitry Rybolovlev, der for et år siden bebudede, at han vil bruge 750 millioner kroner på at genrejse klubben, der har vundet syv franske mesterskaber.

LÆS OGSÅAmerikansk fodboldboss bukker: Tak, Beckham

Ud over Dmitry Rybolovlevs mange penge kan Monaco tilbyde en attraktivt skatteprocent tæt på nul.

AS Monaco fører efter 15 af 38 spillerunder Ligue 2, og BBC mener at vide, at klubben og Beckham sætter sig til forhandlingsbordet umiddelbart efter Beckhams sidste kamp for LA Galaxy lørdag aften.

LÆS OGSÅNy manager vil hente Beckham til fødebyen

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere