Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Politiet efter hærgen: Brøndby-vagter kan placeres bedre

»Det er ledelsens ansvar, at der er sikkert på stadion«, siger politiet efter møde.

Gem til liste

Brøndbys sikkerhedsvagter kan dæmme op for fremtidige uroligheder ved at placere sig bedre på Brøndby Stadion.

Det mener politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Michael Kristiansen oven på onsdagens pokalkamp mod FC København, hvor hundredvis af tilskuere løb ind på banen efter slutfløjt.

LÆS ARTIKEL10 anholdt efter optøjer på Brøndby Stadion

»Sikkerheden går frem for alt. Folk skal trygt kunne komme på Brøndby Stadion, og det er Brøndbys ledelse enige i. Det er ledelsens ansvar, at der er sikkert på stadion«, siger Michael Kristiansen efter et møde med Brøndbys ledelse.

Der skal dæmmes op for fyrværkeri
»Man skal prøve at optimere kontrollørernes rolle på stadion. Man skal overveje den måde, man placerer vagterne på, så der er fokus på de steder, hvor problemer opstår og ikke de steder, hvor der er fredeligt«, siger politiinspektøren.

LÆS ARTIKELBrøndby: FCK'ere hærgede for 300.000 kroner

Der blev også affyret en del fyrværkeri, og det var også oppe at vende på dagens møde.

»Det er ganske uanstændigt, og det skal der dæmmes op for. Det kan være at styrke kontrollørernes virke og måske i forhold til indretningen af stadion«.

»Jo, større sandsynlighed der er for at blive opdaget med fyrværkeri, jo færre vil tage chancer og tage fyrværkeri med ind på stadion«.

Er det sandsynligt at få det helt væk?

»Jeg ville være profet, hvis jeg sagde, at det kom ned på nul. Men vi kan ikke acceptere, det vi så i onsdags - det mindede om en fyrværkerifestival. De havde endda overskud til at fyre det efter hinanden, da de løb ind på banen«, siger Michael Kristiansen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere