Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Politiet efter hærgen: Brøndby-vagter kan placeres bedre

»Det er ledelsens ansvar, at der er sikkert på stadion«, siger politiet efter møde.

Gem til liste

Brøndbys sikkerhedsvagter kan dæmme op for fremtidige uroligheder ved at placere sig bedre på Brøndby Stadion.

Det mener politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Michael Kristiansen oven på onsdagens pokalkamp mod FC København, hvor hundredvis af tilskuere løb ind på banen efter slutfløjt.

LÆS ARTIKEL10 anholdt efter optøjer på Brøndby Stadion

»Sikkerheden går frem for alt. Folk skal trygt kunne komme på Brøndby Stadion, og det er Brøndbys ledelse enige i. Det er ledelsens ansvar, at der er sikkert på stadion«, siger Michael Kristiansen efter et møde med Brøndbys ledelse.

Der skal dæmmes op for fyrværkeri
»Man skal prøve at optimere kontrollørernes rolle på stadion. Man skal overveje den måde, man placerer vagterne på, så der er fokus på de steder, hvor problemer opstår og ikke de steder, hvor der er fredeligt«, siger politiinspektøren.

LÆS ARTIKELBrøndby: FCK'ere hærgede for 300.000 kroner

Der blev også affyret en del fyrværkeri, og det var også oppe at vende på dagens møde.

»Det er ganske uanstændigt, og det skal der dæmmes op for. Det kan være at styrke kontrollørernes virke og måske i forhold til indretningen af stadion«.

»Jo, større sandsynlighed der er for at blive opdaget med fyrværkeri, jo færre vil tage chancer og tage fyrværkeri med ind på stadion«.

Er det sandsynligt at få det helt væk?

»Jeg ville være profet, hvis jeg sagde, at det kom ned på nul. Men vi kan ikke acceptere, det vi så i onsdags - det mindede om en fyrværkerifestival. De havde endda overskud til at fyre det efter hinanden, da de løb ind på banen«, siger Michael Kristiansen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere