Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Cirkus Beckham indtager Paris med sejr

David Beckham blev skiftet ind og var med i et mål, da Paris Saint-Germain vandt stormøde i Frankrig.

Gem til liste

For første gang i cirka tre år var David Beckham med i en kamp i europæisk fodbold, da den 37-årige englænder debuterede for Paris Saint-Germain.

Midtbanespilleren, som er hentet hos LA Galaxy i USA, kom ind et kvarter før tid i topkampen hjemme mod Olympique Marseille, som blev sendt hjem med et nederlag på 0-2.

David Beckham fejrede sin første kamp i næsten tre måneder ved at være med i oplægget til 2-0-scoringen, som blev signeret af Paris Saint-Germains anden superstjerne, Zlatan Ibrahimovic.

Beckham dirigerede med ydersiden bolden frem til Jeremy Menez, som spillede Ibrahimovic fri til scoring.

Paris Saint-Germain kom foran tidligt i kampen, da Marseilles Nicolas N'Koulou lavede selvmål.

Fokuserede på familien Beckham
De franske tv-producere havde under kampen næsten lige så travlt med at zoome ind på David Beckham på bænken, som med at holde øje med selve kampen.

Ligeledes blev ikonets hustru, Victoria Beckham, flittigt indfanget af kameraerne, mens hun frøs sig gennem kampen, der blev afviklet med let snefald på Parc des Princes i Paris.

David Beckham var senest på banen, da han den 1. december var med til at vinde Major League Soccer-finalen med LA Galaxy.

Han optrådte senest i Europa i begyndelsen af 2010, da han var udlejet til AC Milan.

Paris Saint-Germain fører den franske liga med 54 point for 26 kampe, tre point flere end Lyon.

Olympique Marseille er nummer tre med 46 point.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere