Annonce
Annonce
Fodbold

Hiddink: Nydrykningsfaren er en realitet

Chelseas nedrykningskamp er en realitet, lyder det fra klubbens træner.

Ordet nedrykning har ikke været en del af Chelseas ordforåd i løbet af klubbens mange år i Premier League. I dag sagde klubbens træner så det forbudte ord på pressemødet forud for morgendagens kamp Everton.

De forsvarende engelske mestre ligger på ligaens 14. plads og har opgivet alt håb om et titelforsvar.

»Vi kan alle lide at se fremad, men man skal ikke være urealistisk, når man ligger seks point over nedrykningsstregen«, lød det i dag fra Guus Hiddink, beretter Reuters.

Nedtrykningsfaren »er en realitet« for hollænderen.

Fjerdepladsen som trøstepræmie
Efter fyringen af mestertræneren José Mourinho i midten af december fik Chelsea pyntet på en horribel pointhøst med en sejr over Sunderland.

Siden blev det også til en sejr over Crystal Palace, men tre uafgjorte resultater har fastholdt topklubben i den kedelige ende af tabellen.

LÆS OGSÅ:FA Cuppen kan redde sårede storhold

Den hollandske træner var hurtig til at pege på ligaens fjerdeplads, der giver adgang til Europa, som en trøstepræmie at sigte efter i kølvandet på holdets nedsmeltning under José Mourinho.

»Så længe det er matematisk muligt, så vil vi gå efter fjerdepladsen, lød det fra hollænderen tidligere på ugen ifølge Reuters.

Chancerne for trøstepræmien kryber dog ind med hvert pointtab.

Hiddink dæmper transfersnak
Britiske medier har i den seneste tid sendt den brasilianske offensivspiller Alexandre Pato til Stamford Bridge.

Ifølge Hiddink er der dog ikke planer om stor aktivitet på transfermarkedet. Han peger på, at angriberen Loic Remy er vendt tilbage til fuld træning.
»Det er godt. Så længe, at det sker, så er vi ikke så aktive«, lød meldingen fra hollænderen tidligere i dag.

LÆS OGSÅ:Hiddink vil gafle Drogba som sin højre hånd i Chelsea

Eden Hazard, der i sidste sæson blev kåret til årets spiller i Premier League, når ikke at blive klar til morgendagens opgør mod Lukaku og co. Ifølge Hiddink bliver den 25-årige belgier muligvis klar til lokalbraget mod Arsenal i næste weekend.

Offensivspilleren fandt nettet 14 gange i ligaen i sidste sæson. Symptomatisk for Chelseas sæson indtil videre har han endnu ikke nettet i denne sæson.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce