Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby opprioriterer pokalturneringen

Brøndby stiller i stærkeste opstilling mod Danmarksserieholdet Allerød i pokalturneringen. Holdet har ikke råd til at fejle, siger træner Tom Køhlert.

Gem til liste

Brøndbys rædselsfulde sæsonstart i SAS Ligaen med blot fem point efter syv kampe, får nu klubben til at sætte alle sejl ind på at få succes i pokalturneringen.

Onsdag møder klubben Danmarksserie-mandskabet fra Allerød, og Brøndby stiller i stærkeste opstilling.

»Det er klart, pokalturneringen bliver opprioriteret. Det vil sige, at der ikke på nogen måde bliver sparet spillere. Vi spiller med de bedste, der overhovedet er. Vi skal simpelthen videre, det er vi nødt til«, siger Brøndbys træner, Tom Køhlert.

Brøndby-træneren må med sikkerhed undvære rutinerede Kim Daugaard, der blev skadet i 0-1-nederlaget mod AGF og forsvarsspilleren Mark Howard, der blev skadet i 2-4-nederlaget mod Horsens. Brøndby ligger i øjeblikket næstsidst i SAS Ligaen.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere