Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby opprioriterer pokalturneringen

Brøndby stiller i stærkeste opstilling mod Danmarksserieholdet Allerød i pokalturneringen. Holdet har ikke råd til at fejle, siger træner Tom Køhlert.

Gem til liste

Brøndbys rædselsfulde sæsonstart i SAS Ligaen med blot fem point efter syv kampe, får nu klubben til at sætte alle sejl ind på at få succes i pokalturneringen.

Onsdag møder klubben Danmarksserie-mandskabet fra Allerød, og Brøndby stiller i stærkeste opstilling.

»Det er klart, pokalturneringen bliver opprioriteret. Det vil sige, at der ikke på nogen måde bliver sparet spillere. Vi spiller med de bedste, der overhovedet er. Vi skal simpelthen videre, det er vi nødt til«, siger Brøndbys træner, Tom Køhlert.

Brøndby-træneren må med sikkerhed undvære rutinerede Kim Daugaard, der blev skadet i 0-1-nederlaget mod AGF og forsvarsspilleren Mark Howard, der blev skadet i 2-4-nederlaget mod Horsens. Brøndby ligger i øjeblikket næstsidst i SAS Ligaen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere