Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby opprioriterer pokalturneringen

Brøndby stiller i stærkeste opstilling mod Danmarksserieholdet Allerød i pokalturneringen. Holdet har ikke råd til at fejle, siger træner Tom Køhlert.

Gem til liste

Brøndbys rædselsfulde sæsonstart i SAS Ligaen med blot fem point efter syv kampe, får nu klubben til at sætte alle sejl ind på at få succes i pokalturneringen.

Onsdag møder klubben Danmarksserie-mandskabet fra Allerød, og Brøndby stiller i stærkeste opstilling.

»Det er klart, pokalturneringen bliver opprioriteret. Det vil sige, at der ikke på nogen måde bliver sparet spillere. Vi spiller med de bedste, der overhovedet er. Vi skal simpelthen videre, det er vi nødt til«, siger Brøndbys træner, Tom Køhlert.

Brøndby-træneren må med sikkerhed undvære rutinerede Kim Daugaard, der blev skadet i 0-1-nederlaget mod AGF og forsvarsspilleren Mark Howard, der blev skadet i 2-4-nederlaget mod Horsens. Brøndby ligger i øjeblikket næstsidst i SAS Ligaen.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere