Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sarkastisk Simon Kjær var tændt af kritikken

Jeg fik vist, at jeg kan være med på højeste niveau, sagde Simon Kjær med et snert af bitterhed.

Gem til liste

En efter en kom glade danske spillere i sorte habitter ud fra omklædningsrummet og fortalte om deres oplevelse af en fantastisk fodboldoplevelse af en sejr over Portugal og en kvalifikation til EM-slutrunden.

Undtagen Simon Kjær.

Han benyttede lejligheden til at rette en bredside mod de eksperter, han føler, har udsat ham for en uberettiget kritik.

Jeg har været utroligt ringe
»Jeg var meget, meget opsat på at lukke munden på de fjolser, der tror, jeg ikke kan spille på det her niveau«, kom det med Simon Kjær, der efterfølgende slog over en en sarkastisk selvkritik.

LÆS ARTIKELSimon Kjær: Nogle ting jeg skal forbedre

»Jeg har spillet ufatteligt dårlige landskampe og været det svage led i lang tid. Jeg har gjort det utroligt ringe, så det var jo heldigt, at jeg kunne være med i aften. Jeg må sige at være heldig at være en del af så godt et hold, der spiller over niveau hver gang«, sagde Simon Kjær med en sammenbidt mine.

Selv om Danmark vandt over Norge og Cypern i de seneste to EM-kampe, har Simon Kjær været udsat for en kritik, som han ikke helt har kunnet genkende.

Måske skulle jeg spille seriebold
»Jeg synes, det har været lidt komisk, den måde, det har været skrevet. Jeg har siddet derhjemme og set kampen mod Cypern igen, så jeg kan kun grine over det hele og lave sjov med det«, sagde Simon Kjær.

»Det var da fantastisk igen at spille over for sådan en som Ronaldo. Hvis folk ikke kan se, at jeg kan være med på det her niveau og kan pakkke sådan en mand ned, så ved jeg sgu ikke, om jeg skulle begynde at spille noget seriebold«, funderede Simon Kjær, der har prøvet at bruge kritikken til noget positivt.

»Selvfølgelig har kritikken ansporet mig. Den rører mig ikke, men det er en fantastisk motivation. Det var en fornøjelse at spille i dag. Jeg har glædet mig heldt vildt. Vi vinder, og jeg synes selv, at jeg spiller en o.k. kamp, mere kan man vel ikke forlange«, mener Simon Kjær.

Fantastisk redning af målmanden
Han var selv tæt på at score i situationen, der efter fire minutter mundede ud i et portugisisk frispark, efter bolden havde været over mållinjen.

»Der kom et fantastisk indlæg fra Christian Eriksen og vi var egentlig mange, der stod i kø, men målmanden fik lavet en fantastisk redning, så stor cadeau til ham. Jeg så ikke, hvorfor der blev dømt frispark, men jeg har fået fortalt, at der er en af vores spillere, der rammer bolden med armen og så er der jo frispark«, forklarede Simon Kjær.

Det bliver mere end en enkelt øl
Onsdag vender Simon Kjær hjem til Roma og dagligdagen i den italienske Serie A, men inden skulle EM-kvalifikationen lige fejres.

»Man kan hygge sig, som man selv vil, men jeg er sikker på, at dem der har været med til at kvalficere os får mere end en enkelt øl«, var Simon Kjærs forventning til EM-heltenes kommende timer.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere