79. Målet til 2-0 mod Spartak Moskva var Lionel Messis 79. i år.
Foto: Ivan Sekretarev/AP

79. Målet til 2-0 mod Spartak Moskva var Lionel Messis 79. i år.

Messi har ni kampe til at overgå tysk legendes scoringsrekord

Gerd Müller scorede 85 mål i 1972. Lionel Messi er på 80 i 2012.

Fodbold

Med sine 67 mål i sidset sæson overgik Lionel Messi en scoringsrekord, som Gerd Müller satte i 1972-1973, og nu er den fænomenale argentiner på vej mod at snuppe yderligere en af den tyske legendes rekorder.

Lionel Messi scorede i udekampen mod Spartak Moskva sit mål nummer 79 og 80 i kalenderåret 2012, og dermed mangler FC Barcelonas lille målmaskine 5 i at indhente Bayern Münchens topscorer fra for 40 år siden.

LÆS ARTIKEL

FC Barcelona mangler ni kampe i 2012, og der er et par overkommelige modstandere - og fem hjemmekampe - på programmet i de kommende 31 dage.

Oversidder i pokalkamp på udebane

Lionel Messi er dog næppe med hver gang.

I hvert fald sad argentineren helt over, da FC Barcelona i den første pokalkamp mod Alavés fra den tredjebedste række vandt 3-0.

Der er returkamp mod den tidligere Uefa Cup-finalist på onsdag, når FC Barcelona spiller den første af tre hjemmekampe i træk - i tre forskellige turneringer.

Med den sikre formodning, at FC Barcelona formår at besejre Alavés sammenlagt og dermed skal møde vinderen af Córdoba og Real Sociedad, ser FC Barcelona resterende program i 2012 således ud:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce