Åge Hareide gav Kasper Dolberg debut i 4-1-kampen mod Kasakhstan i november. Dolberg har en lyskeproblemer og er tvivlsom til opgøret mod Rumøænien på søndag.
Foto: Jens Dresling

Åge Hareide gav Kasper Dolberg debut i 4-1-kampen mod Kasakhstan i november. Dolberg har en lyskeproblemer og er tvivlsom til opgøret mod Rumøænien på søndag.

Fodbold

Landstræneren vil smide en håndgranat i omklædningsrummet

Åge Hareide håber at se endnu mere vildskab fra spillerne i VM-kampene. Han tror på sejr i Rumænien på søndag, fordi han har det bedste hold, siger han

Fodbold
FOR ABONNENTER

Det danske fodboldlandshold har kniven for struben på søndag aften i Cluj-Napoca. Et nederlag til Rumænien vil efter alt at dømme betyde et farvel til slutrundedeltagelse i VM 2018 i Rusland. Men landstræneren tænker positivt – det skal han jo gøre – og udelukker ikke, at Danmark kan vinde kvalifikationspuljen, som Polen fører lige nu.

Gruppe E Kampe, stilling og topscorerliste

»Jeg er ikke sikker på, at polakkerne kan fastholde førstepladsen. Nu skal de til Montenegro. Det kan blive uafgjort – og vi har dem til efteråret i Parken, hvor vi også møder Rumænien. Vi kan slå rumænerne. Vi er bedre end dem. Med tre point begynder det at se godt ud for os«.

»De har fine spillere. Men vi har et bedre hold. Et hold med fart, fysik og teknik. Et hold med offensive backer, Ankersen og Durmisi, kreative spillere som Christian Eriksen til midtbanen, en fantastisk fighter i Thomas Delaney, der er kommet godt i gang i Tyskland. Og vi har en supergod målmand i Kasper Schmeichel«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce