Rossi havde en kanonsæson for Fiorentina i 2013-14. Her førte han topscorerlisten med 15 mål, inden en frygtelig tackling   satte ham ud af spillet igen.
Foto: Giovannozzi Fabrizio/AP

Rossi havde en kanonsæson for Fiorentina i 2013-14. Her førte han topscorerlisten med 15 mål, inden en frygtelig tackling satte ham ud af spillet igen.

Fodbold

Verdens uheldigste fodboldspiller er klar til comeback

30-årig italiensk stjerneangriber gør comeback efter karrierens femte alvorlige skade

Fodbold
FOR ABONNENTER

Der er spillere, som må indstille karrieren og må se drømme blive knuste efter én alvorlig skæbnesvanger skade tidligt i fodboldlivet, og i den anden ende af spektret finder man så manden med professionel fodbolds mest arrede knæ, den 30-årige italiener Giuseppe Rossi.

Angriberen med de amerikanske rødder og det stålsatte comebackgen er efter sin femte alvorlige korsbånds- og meniskskade fit for fight igen og fast besluttet på at vende tilbage til sin vante rolle som driftsikker målscorer og chanceskaber.

I første omgang har Giuseppe Rossi underskrevet en kortaftale med den italienske Serie A-klub Genua for resten af denne sæson. Genua er nr. 17 i Serie A og spiller bundkamp mandag aften mod Hellas Verona.

Giuseppe Rossi, der er født på den amerikanske østkyst  i New Jersey, fik sin fodboldopdragelse i Parma og Manchester United,  inden han etablerede sig på den europæiske scene i spanske Villarreal og i den store Firenze-klub Fiorentina.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce