Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Kjær sænket af Bayern i Wolfsburg-debut

Landsholdsforsvareren Simon Kjær tabte 1-2 i sin Bundesliga-debut for Wolfsburg mod Bayern München fredag aften. Kjær var selv impliceret i Bayerns første mål.

Gem til liste

Simon Kjær tabte i sin Bundesliga-debut for Wolfsburg, da Bayern München fortjent vandt 2-1 på hjemmebane på et mål i overtiden.

Bayern lagde fra start af et tungt pres på Wolfsburg og Simon Kjær, der med en købspris på 90 millioner kroner er Bundesligaens dyreste indkøb denne sommer.

Og allerede efter ni minutter kom den 21-årige danske midterforsvarer i fokus ved Bayerns 1-0 scoring. Kjær fik ikke tacklet den tyske stjerneangriber Thomas Müller, der dermed upresset kunne bringe hjemmeholdet i front.

Trods den tidlige føring lykkedes det dog Simon Kjær og holdkammeraterne at holde Bayern fra flere scoringer i 1. halvleg.

Ti minutter inde i 2. halvleg så det ud som om, at det skulle lykkes Wolfsburg at stjæle et point fra de forsvarende mestre. Edin Dzeko udlignede med hovedet til 1-1 efter et hjørnespark fra Zvjezdan Misimovic.

Herefter fortsatte presset fra Bayern München, men helt frem til et minut inde i overtiden holdt Wolfsburg-forsvaret stand - blandt andet takket være flere gode aktioner fra Simon Kjær.

Men i det 91. minut scorede Bastian Schweinsteiger efter et indlæg fra Franck Ribéry, som fik lov til at sejle hele vejen til bageste stolpe, og dermed tog stjernerne fra Bayern München som så mange gange før sejren i kampens slutfase.

Ifølge den officielle Bundesliga-statistik vandt Simon Kjær to ud af sine seks nærkampe, lavede et frispark og var blandt sit holds mest pasningssikre med 12 ud af 15 succesfulde afleveringer.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere