Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Olsen: FCN skal finde ny nøgle mod Juves knoklere

Landstræneren vurderer, at FC Nordsjælland får det meget sværere i Torino end i Parken.

Gem til liste

Landstræner Morten Olsen mener, at FC Nordsjælland skal finde nye taktiske våben mod Juventus i aftenens Champions League-kamp i Torino.

Ellers vil det blive svært for FCN at forsvare sig mod det pres, som italienerne vil komme med, vurderer Olsen.

»FCN er et dygtigt hold, og det kan være, at de kan finde andre nøgler for at kunne spille mod Juventus. Jeg synes, at FCN har været dygtige til hele tiden at forbedre sig. Så man skal aldrig sige aldrig«.

»Men der er ingen tvivl om, at kampen i Torino bliver langt sværere end kampen i Parken«, siger Olsen.

LÆS OGSÅFCN-forsvarer: Bendtner er god på låget

Landstræneren har fulgt FCN nøje i Champions League, og han var imponeret af FCN-keeper Jesper Hansen og angriber Mikkel Beckmann i 1-1-kampen for to uger siden.

»Jeg var i Parken til den første kamp. Og her så jeg en første halvleg, hvor FCN kunne være med. Og jeg så en anden halvleg, hvor holdet måtte forsvare sit mål, som egentlig ikke ligger til FCN«.

»Men det var en heroisk forsvarsindsats med en fantastisk præstation af Jesper Hansen, som afgjorde den kamp sammen med Mikkel Beckmanns fantastiske mål på frispark«, siger Olsen.

LÆS OGSÅFCN-træner har set opskriften på sejr mod Juventus

Han mener ikke, at FCN spillede sin bedste kamp mod Juventus, selv om de danske mestre tabte de to første Champions League-kampe mod Shakthar Donetsk og Chelsea uden at score et mål.

»Spillemæssigt synes jeg personligt - og det er svært at forklare folk - at FCN spillede bedre mod Chelsea (FCN tabte 0-4 i Parken, red.)«.

»Men det handler om at få point, og der var FCN både dygtige og heldige mod Juventus«, pointerer Olsen.

LÆS OGSÅOkore er på vej væk: Den nye klub skal være forelsket i ham

Det italienske mesterhold er ikke det bedste hold i gruppen, hvis man spørger landstræneren, men Torino-holdet er alligevel yderst vanskeligt at besejre.

»På papiret er der måske andre hold, der er bedre. Shakhtar Donetsk har større individualister, og Chelsea er forsvarende mestre i turneringen«.

LÆS OGSÅChelsea: Må spille perfekt for at slå Shakhtar

»Men Juventus knokler for hinanden og arbejder kollektivt utroligt godt sammen, og det gør dem til et svært hold at spille imod«, understreger Olsen.

Kampen fløjtes i gang på Juventus Stadium klokken 20.45.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere