Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

CL-mestrene risikerer at sætte negativ rekord

Chelsea har desperat brug for en revanche mod Shakhtar Donetsk i aften.

Gem til liste

Chelsea har overstået en af de hårdeste uger længe og står over for en vigtig kamp, når holdet tager imod Shakhtar Donetsk i Champions League-gruppespillet.

Taber Chelsea kampen, risikerer holdet som det første forsvarende mesterhold nogensinde en tidlig exit fra verdens største klubturnering.

Det engelske mandskab er således ude efter revanche, efter at holdet tabte 1-2 i det seneste opgør på ukrainsk grund.

LÆS ARTIKELShakhtars brasilianere nedlægger Chelsea

Derfor tager sidste sæsons mestre heller ikke let på kampen, der gerne skal vindes, hvis succesen for et år siden skal gentages.

Shakhtar er et tophold
»Det her er som en finale for os, hvis vi skal slutte som etter i vores gruppe. Da vi var på besøg i Ukraine, beviste Shakhtar, at det er et tophold, der er i stand til at slå ethvert hold«, har Juan Mata skrevet på sin blog.

Chelsea-stjernen var ikke med i lørdagens skuffende 1-1 kamp mod Swansea på grund af en forstrækning, men er nu tilbage i truppen og er opsat på at vinde.

LÆS ARTIKELSwansea fjerner Chelsea fra førstepladsen

John Terry får også chancen på grønsværen efter at have udtjent fire spilledages karantæne for racistisk optræden i en ligakamp i sidste sæson.

John Terry har været savnet
Anføreren har været savnet i det defensive, hvor Chelsea har lukket 10 mål ind i de fire kampe, Terry har misset.

Han var dog med i truppen i den første kamp mod Shakhtar, men var ikke i stand til at afholde det ukrainske tophold fra at score to mål, og Chelseas forsvar skal derfor stå stærkt for, at holdet kan trække en sejr i land.

Trods et skuffende resultat fra den første kamp tror Chelsea dog på en sejr.

»Vi får altid god støtte til hjemmekampe, og jeg er sikker på, at vi får en sejr, så vi frem mod de næste to kampe har en bedre pointstilling«, skrev Juan Mata.

På udebane mod Juventus
Chelsea er tre point bag Shakhtar, der fører gruppe E med syv point. Juventus er lige efter Chelsea med tre point, mens FC Nordsjælland har et enkelt point.

For englænderne venter der en vigtig udekamp mod Juventus senere på måneden, og derfor går Chelsea efter en sejr i aften.

Samtidig er det ukrainske tophold opsat på at bevise dets værd. Shakhtar har vundet 14 ligakampe ud af 14 i denne sæson og sparede flere spillere, da holdet i weekenden vandt 2-0 over oprykkerne Metalurg Zaporizya.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere