Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

CL-mestrene risikerer at sætte negativ rekord

Chelsea har desperat brug for en revanche mod Shakhtar Donetsk i aften.

Gem til liste

Chelsea har overstået en af de hårdeste uger længe og står over for en vigtig kamp, når holdet tager imod Shakhtar Donetsk i Champions League-gruppespillet.

Taber Chelsea kampen, risikerer holdet som det første forsvarende mesterhold nogensinde en tidlig exit fra verdens største klubturnering.

Det engelske mandskab er således ude efter revanche, efter at holdet tabte 1-2 i det seneste opgør på ukrainsk grund.

LÆS ARTIKELShakhtars brasilianere nedlægger Chelsea

Derfor tager sidste sæsons mestre heller ikke let på kampen, der gerne skal vindes, hvis succesen for et år siden skal gentages.

Shakhtar er et tophold
»Det her er som en finale for os, hvis vi skal slutte som etter i vores gruppe. Da vi var på besøg i Ukraine, beviste Shakhtar, at det er et tophold, der er i stand til at slå ethvert hold«, har Juan Mata skrevet på sin blog.

Chelsea-stjernen var ikke med i lørdagens skuffende 1-1 kamp mod Swansea på grund af en forstrækning, men er nu tilbage i truppen og er opsat på at vinde.

LÆS ARTIKELSwansea fjerner Chelsea fra førstepladsen

John Terry får også chancen på grønsværen efter at have udtjent fire spilledages karantæne for racistisk optræden i en ligakamp i sidste sæson.

John Terry har været savnet
Anføreren har været savnet i det defensive, hvor Chelsea har lukket 10 mål ind i de fire kampe, Terry har misset.

Han var dog med i truppen i den første kamp mod Shakhtar, men var ikke i stand til at afholde det ukrainske tophold fra at score to mål, og Chelseas forsvar skal derfor stå stærkt for, at holdet kan trække en sejr i land.

Trods et skuffende resultat fra den første kamp tror Chelsea dog på en sejr.

»Vi får altid god støtte til hjemmekampe, og jeg er sikker på, at vi får en sejr, så vi frem mod de næste to kampe har en bedre pointstilling«, skrev Juan Mata.

På udebane mod Juventus
Chelsea er tre point bag Shakhtar, der fører gruppe E med syv point. Juventus er lige efter Chelsea med tre point, mens FC Nordsjælland har et enkelt point.

For englænderne venter der en vigtig udekamp mod Juventus senere på måneden, og derfor går Chelsea efter en sejr i aften.

Samtidig er det ukrainske tophold opsat på at bevise dets værd. Shakhtar har vundet 14 ligakampe ud af 14 i denne sæson og sparede flere spillere, da holdet i weekenden vandt 2-0 over oprykkerne Metalurg Zaporizya.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere