Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Lorentzen har luret de svage sider hos Juventus

Vi skal spille os ud af presset, siger Kasper Lorentzen. Politiken.dk følger Juventus-FCN fra kl. 20.45.

Gem til liste

Der er store muligheder for en overraskelse, hvis FC Nordsjælland udnytter svaghederne hos Juventus i aftenens Champions League-kamp i Torino.

Det mener FCN-profilen Kasper Lorentzen, som har en klar formodning om, hvordan Juventus vil spille, og hvilket modtræk, FCN skal være klar med.

»Jeg tror, det bliver endnu sværere end i Parken. Juventus har nok også lært lidt af kampen, hvor de i anden halvleg pressede os utroligt højt og aggressivt. Jeg tror, det er det, de vil gøre igen«.

»Så handler det om, at vi skal stå imod og spille os ud af presset. Det vil give os store muligheder i den anden ende«, siger Lorentzen.

Hjørnesparkene skal udnyttes
Den offensive midtbanespiller har øvet hjørnespark til den helt store guldmedalje ved FCN's træning. Og han har været med til at lægge en strategi mod Juventus.

»Vi har arbejdet lidt med det mandag, og vi har set en masse video og snakket en masse om, hvor vi skal slå til henne«.

»De har nogle sider, som er mindre gode, hvis man kan sige det sådan. Hvis de satser på at presse os højt, så giver det os en masse rum bag i«, forklarer Lorentzen.

Målet gav selvtillid
FCN fik med 1-1-resultatet mod Juventus for to uger siden tanket selvtillid efter to nederlag og en målscore på 0-6 efter de to første kampe mod Shakhtar Donetsk og Chelsea.

»Vi skal være dygtigere og bedre til at spille os ud af presset, end vi var i Parken. Men hvis vi kan det, så er der også nogle muligheder«.

»Jeg håber, det har givet os lidt tro på tingene, at vi fik point og i hvert fald også fik scoret«, pointerer Lorentzen.

Kynisme frem for poleret spil
FCN fik ros for at spille pæn og poleret fodbold i de første Champions League-kampe, men Lorentzen vil hellere have lidt mere kynisme, effektivitet og europæisk topniveau ind på holdet.

»I de to første kampe spillede vi godt, men i den seneste kamp, synes jeg, at vi var mere kyniske og måske spillede på et mere europæisk niveau. Vi behøver ikke at spille det bedste, vi kan, for at komme frem til chancer«.

»Vi skal udnytte, at vi er blevet bedre med bolden, så vi samtidig kan skabe nogle chancer, så tror jeg, at det kan blive godt«, vurderer Lorentzen.

Kampen går i gang klokken 20.45 og liveopdateres på politiken.dk.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere