Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN's anfører: Vi var lidt skræmte

Nicolai Stokholm er skuffet over de danske mestres spil i kampen mod Juventus.

Gem til liste

FC Nordsjælland kan ikke tage mange positive oplevelser med hjem fra Torino efter Champions League-kampen mod Juventus onsdag aften.

De italienske mestre vandt hele 4-0, og danskerne var langt fra de takter, der gav 1-1 i den omvendte kamp i Parken for to uger siden. Det erkender anfører Nicolai Stokholm.

»Vi startede egentlig okay, men så begyndte vi at lave en masse fejl med bolden, og på den måde kunne Juventus sætte os under mere tryk«.

»Det pres satte sig i os, og jeg synes ikke, at vi lignede os selv før pausen. Vi var lidt skræmte«, siger Nicolai Stokholm til TV3+.

Skaden var ingen undskyldning
Landsholdsspilleren havde været tvivlsom op til kampen, men blev klar. Han var dog ligesom sine holdkammerater et stykke fra normalformen.

»Jeg var klar til at spille, og skaden skal ikke være nogen undskyldning. Jeg spillede heller ikke op til mit bedste«, erkender Nicolai Stokholm.

FC Nordsjællands næste opgør i Champions League er 20. november i Parken mod Shakhtar Donetsk.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb