Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN's anfører: Vi var lidt skræmte

Nicolai Stokholm er skuffet over de danske mestres spil i kampen mod Juventus.

Gem til liste

FC Nordsjælland kan ikke tage mange positive oplevelser med hjem fra Torino efter Champions League-kampen mod Juventus onsdag aften.

De italienske mestre vandt hele 4-0, og danskerne var langt fra de takter, der gav 1-1 i den omvendte kamp i Parken for to uger siden. Det erkender anfører Nicolai Stokholm.

»Vi startede egentlig okay, men så begyndte vi at lave en masse fejl med bolden, og på den måde kunne Juventus sætte os under mere tryk«.

»Det pres satte sig i os, og jeg synes ikke, at vi lignede os selv før pausen. Vi var lidt skræmte«, siger Nicolai Stokholm til TV3+.

Skaden var ingen undskyldning
Landsholdsspilleren havde været tvivlsom op til kampen, men blev klar. Han var dog ligesom sine holdkammerater et stykke fra normalformen.

»Jeg var klar til at spille, og skaden skal ikke være nogen undskyldning. Jeg spillede heller ikke op til mit bedste«, erkender Nicolai Stokholm.

FC Nordsjællands næste opgør i Champions League er 20. november i Parken mod Shakhtar Donetsk.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere