Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN's anfører: Vi var lidt skræmte

Nicolai Stokholm er skuffet over de danske mestres spil i kampen mod Juventus.

Gem til liste

FC Nordsjælland kan ikke tage mange positive oplevelser med hjem fra Torino efter Champions League-kampen mod Juventus onsdag aften.

De italienske mestre vandt hele 4-0, og danskerne var langt fra de takter, der gav 1-1 i den omvendte kamp i Parken for to uger siden. Det erkender anfører Nicolai Stokholm.

»Vi startede egentlig okay, men så begyndte vi at lave en masse fejl med bolden, og på den måde kunne Juventus sætte os under mere tryk«.

»Det pres satte sig i os, og jeg synes ikke, at vi lignede os selv før pausen. Vi var lidt skræmte«, siger Nicolai Stokholm til TV3+.

Skaden var ingen undskyldning
Landsholdsspilleren havde været tvivlsom op til kampen, men blev klar. Han var dog ligesom sine holdkammerater et stykke fra normalformen.

»Jeg var klar til at spille, og skaden skal ikke være nogen undskyldning. Jeg spillede heller ikke op til mit bedste«, erkender Nicolai Stokholm.

FC Nordsjællands næste opgør i Champions League er 20. november i Parken mod Shakhtar Donetsk.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere