Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea fik god hjælp af uheldig målmand

Andriy Pyatov så ikke alt for godt ud, da Chelsea kom foran tre gange.

Gem til liste

Havde det ikke været for to dumme kiks af Shakhtar Donetsks målmand Andriy Pyatov, kunne ukrainerne allerede efter fire af de seks kampe i gruppespillet have været videre til næste fase af Champions League-turneringen.

Men den ukrainske landsholdskeeper var i det gavmilde hjørne og med sine uheldige optrædener var han indirekte skyld i, at kampen mellem de to førende hold i gruppe E endte 3-2 til Chelsea.

Første svipser var ikke udelukkende Pyatovs skyld. Men fordi målmanden ikke fik clearet en dårlig tilbagelægning godt nok, kunne en energisk jagtende Fernando Torres bringe Chelsea foran efter godt fem minutters spil.

Første udligning
Brasilianeren Willian fik udlignet få minutter efter til pausestillingen 1-1 på oplæg af landsmanden Fernandinho.

Anden halvleg var dårligt nok kommet i gang, før Pyatov igen gjorde sig uheldigt bemærket. Han vovede sig langt ud af målet for at cleare en bold, men fik den ikke sendt langt nok væk.

Læderet dumpede ned for fødderne af Oscar, der med et behersket lob bragte Chelsea foran 2-1.

Anden udligning
Derfor måtte Fernandinho og Willian endnu engang kreere et mål for at skabe balance i kampen.

Chelsea pressede voldsomt på for et sejrsmål, og selv om John-Obi Mikel fik en scoring underkendt for offside, lykkedes det alligevel.

Fire minutter inde i overtiden fik Victor Moses sat hovedet på et hjørnespark og sørgede dermed for de tre point, der bringer Chelsea op på siden af Shakhtar Donetsk i gruppen, hvor begge har syv point.

Juventus er dog ikke langt efter med seks point, mens FC Nordsjælland er hægtet af med bare et enkelt point.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere