Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea fik god hjælp af uheldig målmand

Andriy Pyatov så ikke alt for godt ud, da Chelsea kom foran tre gange.

Gem til liste

Havde det ikke været for to dumme kiks af Shakhtar Donetsks målmand Andriy Pyatov, kunne ukrainerne allerede efter fire af de seks kampe i gruppespillet have været videre til næste fase af Champions League-turneringen.

Men den ukrainske landsholdskeeper var i det gavmilde hjørne og med sine uheldige optrædener var han indirekte skyld i, at kampen mellem de to førende hold i gruppe E endte 3-2 til Chelsea.

Første svipser var ikke udelukkende Pyatovs skyld. Men fordi målmanden ikke fik clearet en dårlig tilbagelægning godt nok, kunne en energisk jagtende Fernando Torres bringe Chelsea foran efter godt fem minutters spil.

Første udligning
Brasilianeren Willian fik udlignet få minutter efter til pausestillingen 1-1 på oplæg af landsmanden Fernandinho.

Anden halvleg var dårligt nok kommet i gang, før Pyatov igen gjorde sig uheldigt bemærket. Han vovede sig langt ud af målet for at cleare en bold, men fik den ikke sendt langt nok væk.

Læderet dumpede ned for fødderne af Oscar, der med et behersket lob bragte Chelsea foran 2-1.

Anden udligning
Derfor måtte Fernandinho og Willian endnu engang kreere et mål for at skabe balance i kampen.

Chelsea pressede voldsomt på for et sejrsmål, og selv om John-Obi Mikel fik en scoring underkendt for offside, lykkedes det alligevel.

Fire minutter inde i overtiden fik Victor Moses sat hovedet på et hjørnespark og sørgede dermed for de tre point, der bringer Chelsea op på siden af Shakhtar Donetsk i gruppen, hvor begge har syv point.

Juventus er dog ikke langt efter med seks point, mens FC Nordsjælland er hægtet af med bare et enkelt point.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere