Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea fik god hjælp af uheldig målmand

Andriy Pyatov så ikke alt for godt ud, da Chelsea kom foran tre gange.

Havde det ikke været for to dumme kiks af Shakhtar Donetsks målmand Andriy Pyatov, kunne ukrainerne allerede efter fire af de seks kampe i gruppespillet have været videre til næste fase af Champions League-turneringen.

Men den ukrainske landsholdskeeper var i det gavmilde hjørne og med sine uheldige optrædener var han indirekte skyld i, at kampen mellem de to førende hold i gruppe E endte 3-2 til Chelsea.

Første svipser var ikke udelukkende Pyatovs skyld. Men fordi målmanden ikke fik clearet en dårlig tilbagelægning godt nok, kunne en energisk jagtende Fernando Torres bringe Chelsea foran efter godt fem minutters spil.

Første udligning
Brasilianeren Willian fik udlignet få minutter efter til pausestillingen 1-1 på oplæg af landsmanden Fernandinho.

Anden halvleg var dårligt nok kommet i gang, før Pyatov igen gjorde sig uheldigt bemærket. Han vovede sig langt ud af målet for at cleare en bold, men fik den ikke sendt langt nok væk.

Læderet dumpede ned for fødderne af Oscar, der med et behersket lob bragte Chelsea foran 2-1.

Anden udligning
Derfor måtte Fernandinho og Willian endnu engang kreere et mål for at skabe balance i kampen.

Chelsea pressede voldsomt på for et sejrsmål, og selv om John-Obi Mikel fik en scoring underkendt for offside, lykkedes det alligevel.

Fire minutter inde i overtiden fik Victor Moses sat hovedet på et hjørnespark og sørgede dermed for de tre point, der bringer Chelsea op på siden af Shakhtar Donetsk i gruppen, hvor begge har syv point.

Juventus er dog ikke langt efter med seks point, mens FC Nordsjælland er hægtet af med bare et enkelt point.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce