Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK's overmænd fik en ordentlig lussing

Bayern München var foran 5-0 ved pausen mod franske Lille.

Gem til liste

OSC Lille stod i august i vejen for FC Københavns indtog i dette års Champions League, men det er også det eneste positive, man kan sige om det franske holds indsats i europæisk klubfodbold i denne sæson.

Efter fire kampe er Lille fortsat uden point i Champions Leagues gruppe F, og onsdag aften gjorde træner Rudi Garcias mandskab sig selv periodevis til grin i München, hvor Bayern uden at anstrenge sig spor vandt en kæmpesejr på 6-1.

Der var blot spillet en god halv time, da Bayern var fem mål foran i en mareridtsagtig åbning for det franske mandskab, der var kommet til den sydtyske storby med et lille håb om en sensation, efter kun at have tabt 0-1 i den omvendte kamp for to uger siden.

En effektiv reserve
Men da Bastian Schweinsteiger skruede et frispark direkte i nettet efter blot fem minutter, var det håb allerede slukket, og derfra gik det franske forsvar i opløsning på alle tænkelige måder.

34-årige Claudio Pizarro havde en stor aften, hvor han scorede til 2-0, 4-0 og 5-0 og dermed fejrede en sjælden chance i startopstillingen, fordi førstevalget Mario Mandzukic var syg.

Ind imellem peruanerens tre mål scorede Arjen Robben noget heldigt på et afrettet frispark, og dermed kunne Lille luske ud til pausen efter 45 skrækkelige minutter.

To udskiftninger gjorde en forskel
Garcia pillede to mand ud for at få stoppet det gabende hul på det modløse hold, og det lykkedes nogenlunde for franskmændene - delvist fordi Bayern tog den med ro.

Salomon Kalou reducerede efter en time til 1-5, men indskiftede Toni Kroos øgede kort efter til 6-1 for at bevise, at tyskerne ikke var lullet helt i søvn.

Lille er med nederlaget helt sat af i puljen, hvor holdet altså er uden point. Bate Borisov, der tabte 2-4 til Valencia, er næstsidst med seks, mens Valencia og Bayern topper med ni.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere