Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK's overmænd fik en ordentlig lussing

Bayern München var foran 5-0 ved pausen mod franske Lille.

Gem til liste

OSC Lille stod i august i vejen for FC Københavns indtog i dette års Champions League, men det er også det eneste positive, man kan sige om det franske holds indsats i europæisk klubfodbold i denne sæson.

Efter fire kampe er Lille fortsat uden point i Champions Leagues gruppe F, og onsdag aften gjorde træner Rudi Garcias mandskab sig selv periodevis til grin i München, hvor Bayern uden at anstrenge sig spor vandt en kæmpesejr på 6-1.

Der var blot spillet en god halv time, da Bayern var fem mål foran i en mareridtsagtig åbning for det franske mandskab, der var kommet til den sydtyske storby med et lille håb om en sensation, efter kun at have tabt 0-1 i den omvendte kamp for to uger siden.

En effektiv reserve
Men da Bastian Schweinsteiger skruede et frispark direkte i nettet efter blot fem minutter, var det håb allerede slukket, og derfra gik det franske forsvar i opløsning på alle tænkelige måder.

34-årige Claudio Pizarro havde en stor aften, hvor han scorede til 2-0, 4-0 og 5-0 og dermed fejrede en sjælden chance i startopstillingen, fordi førstevalget Mario Mandzukic var syg.

Ind imellem peruanerens tre mål scorede Arjen Robben noget heldigt på et afrettet frispark, og dermed kunne Lille luske ud til pausen efter 45 skrækkelige minutter.

To udskiftninger gjorde en forskel
Garcia pillede to mand ud for at få stoppet det gabende hul på det modløse hold, og det lykkedes nogenlunde for franskmændene - delvist fordi Bayern tog den med ro.

Salomon Kalou reducerede efter en time til 1-5, men indskiftede Toni Kroos øgede kort efter til 6-1 for at bevise, at tyskerne ikke var lullet helt i søvn.

Lille er med nederlaget helt sat af i puljen, hvor holdet altså er uden point. Bate Borisov, der tabte 2-4 til Valencia, er næstsidst med seks, mens Valencia og Bayern topper med ni.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere