Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

United kom tilbage da strømmen gik

Der skulle en spilafbrydelse til at vække Manchester United mod Braga.

Gem til liste

Da lyset forsvandt på Estadio Axa i Braga efter en lille times spil af Champions League-opgøret mellem Braga og Manchester United, blev spillerne sendt i omklædningsrummet igen.

Det gav United-manager Alex Ferguson en ekstra mulighed for at piske noget gejst ind i sit hold, og det hjalp tilsyneladende.

Tre mål i de sidste 10 minutter
Fra at være bagud 0-1 ved spilafbrydelsen lykkedes det for United at vende kampen til en 3-1-sejr - den fjerde i gruppespillet af fire mulige, og dermed er Manchester-holdet allerede nu klar til ottendedelsfinalerne.

Robin van Persie indledte det forrygende comeback, da han 10 minutter før tid fik udlignet til 1-1. Braga-målmand Beto tog en forkert beslutning og timede sin udflugt fra mållinjen helt forkert, så van Persie havde et helt tomt mål at score i.

Kort efter bragte Wayne Rooney United foran 2-1 på et straffespark begået mod ham selv, og i overtiden slog Javier Hernández sejren fast.

Lindegaard sad på bænken
Bragas mål blev scoret af Alan på straffe, efter at Jonny Evans havde nedlagt Custodio i feltet.

Anders Lindegaard måtte igen se sig forbigået af manager Ferguson, der foretrak målmandskonkurrenten David De Gea i startopstillingen.

I gruppens anden kamp vandt Galatasaray 3-1 på udebane over Cluj fra Rumænien, og dermed er kampen om andenpladsen helt åben. Galatasaray og Cluj har fire point, mens Braga har tre point.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere