Annonce
Annonce
Fodbold

United kom tilbage da strømmen gik

Der skulle en spilafbrydelse til at vække Manchester United mod Braga.

Da lyset forsvandt på Estadio Axa i Braga efter en lille times spil af Champions League-opgøret mellem Braga og Manchester United, blev spillerne sendt i omklædningsrummet igen.

Det gav United-manager Alex Ferguson en ekstra mulighed for at piske noget gejst ind i sit hold, og det hjalp tilsyneladende.

Tre mål i de sidste 10 minutter
Fra at være bagud 0-1 ved spilafbrydelsen lykkedes det for United at vende kampen til en 3-1-sejr - den fjerde i gruppespillet af fire mulige, og dermed er Manchester-holdet allerede nu klar til ottendedelsfinalerne.

Robin van Persie indledte det forrygende comeback, da han 10 minutter før tid fik udlignet til 1-1. Braga-målmand Beto tog en forkert beslutning og timede sin udflugt fra mållinjen helt forkert, så van Persie havde et helt tomt mål at score i.

Kort efter bragte Wayne Rooney United foran 2-1 på et straffespark begået mod ham selv, og i overtiden slog Javier Hernández sejren fast.

Lindegaard sad på bænken
Bragas mål blev scoret af Alan på straffe, efter at Jonny Evans havde nedlagt Custodio i feltet.

Anders Lindegaard måtte igen se sig forbigået af manager Ferguson, der foretrak målmandskonkurrenten David De Gea i startopstillingen.

I gruppens anden kamp vandt Galatasaray 3-1 på udebane over Cluj fra Rumænien, og dermed er kampen om andenpladsen helt åben. Galatasaray og Cluj har fire point, mens Braga har tre point.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce