Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

United kom tilbage da strømmen gik

Der skulle en spilafbrydelse til at vække Manchester United mod Braga.

Gem til liste

Da lyset forsvandt på Estadio Axa i Braga efter en lille times spil af Champions League-opgøret mellem Braga og Manchester United, blev spillerne sendt i omklædningsrummet igen.

Det gav United-manager Alex Ferguson en ekstra mulighed for at piske noget gejst ind i sit hold, og det hjalp tilsyneladende.

Tre mål i de sidste 10 minutter
Fra at være bagud 0-1 ved spilafbrydelsen lykkedes det for United at vende kampen til en 3-1-sejr - den fjerde i gruppespillet af fire mulige, og dermed er Manchester-holdet allerede nu klar til ottendedelsfinalerne.

Robin van Persie indledte det forrygende comeback, da han 10 minutter før tid fik udlignet til 1-1. Braga-målmand Beto tog en forkert beslutning og timede sin udflugt fra mållinjen helt forkert, så van Persie havde et helt tomt mål at score i.

Kort efter bragte Wayne Rooney United foran 2-1 på et straffespark begået mod ham selv, og i overtiden slog Javier Hernández sejren fast.

Lindegaard sad på bænken
Bragas mål blev scoret af Alan på straffe, efter at Jonny Evans havde nedlagt Custodio i feltet.

Anders Lindegaard måtte igen se sig forbigået af manager Ferguson, der foretrak målmandskonkurrenten David De Gea i startopstillingen.

I gruppens anden kamp vandt Galatasaray 3-1 på udebane over Cluj fra Rumænien, og dermed er kampen om andenpladsen helt åben. Galatasaray og Cluj har fire point, mens Braga har tre point.

PolitikenPlus
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere