Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Okore: Talentspejderne gik skuffede hjem

Ombejlede Jores Okore erkender, at han ikke solgte sig selv godt mod Juventus.

Gem til liste

Flere europæiske klubber havde sendt talentspejdere af sted for at få vurderet FC Nordsjællands stjernefrø Jores Okore i onsdagens Champions League-kamp mod Juventus.

Men de nysgerrige scouts måtte rejse hjem fra Torino med et par minusser i notesbogen, efter at Okore og FCN havde tabt 0-4.

»Det var en mulighed for at vise, at man er god og godt kan være med på det her niveau. Men hvis holdet ikke spiller godt, og jeg selv ikke spiller godt, så er det svært«, siger Okore.

LÆS OGSÅOkore er på vej væk: Den nye klub skal være forelsket i ham

Den danske landsholdsspiller var uopmærksom ved Juventus' 1-0-mål, hvor Claudio Marchisio fik lov at komme helt fri i feltet. Og det var måske ikke lige måden at få solgt sig selv på i denne omgang.

»Så går de folk måske lidt skuffede hjem, over at jeg kostede. Jeg var ikke den eneste, som klubber var ude at kigge på«.

»Det var også nogle ude at kigge på andre af vores spillere, som har spillet godt på det seneste«, ærgrer Okore sig.

4-0Juventus udspiller de danske mestre

Ingen af FCN-spillerne kan være tilfredse med indsatsen og resultatet i Torino. Okore håber, at han og holdkammeraterne kan vise sig frem fra en bedre side i nær fremtid.

»Vi kan alle sammen kun gå skuffede hjem. Vi må revanchere os, og forhåbentlig kan der komme flere mennesker og kigge næste gang. Jeg håber, de tror på, at vi havde en offday«.

»Vi kan spille meget bedre. Og vi må bare kigge indad«, siger den danske landsholdsspiller.

LÆS OGSÅFCN's anfører: Vi var lidt skræmte

FCN har kun fået et enkelt point i Champions Leagues gruppe E efter fire kampe. På lørdag skal FCN i aktion i Superligaen, når oprykkerne Randers FC kommer på besøg i Farum.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere