Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Okore: Talentspejderne gik skuffede hjem

Ombejlede Jores Okore erkender, at han ikke solgte sig selv godt mod Juventus.

Gem til liste

Flere europæiske klubber havde sendt talentspejdere af sted for at få vurderet FC Nordsjællands stjernefrø Jores Okore i onsdagens Champions League-kamp mod Juventus.

Men de nysgerrige scouts måtte rejse hjem fra Torino med et par minusser i notesbogen, efter at Okore og FCN havde tabt 0-4.

»Det var en mulighed for at vise, at man er god og godt kan være med på det her niveau. Men hvis holdet ikke spiller godt, og jeg selv ikke spiller godt, så er det svært«, siger Okore.

LÆS OGSÅOkore er på vej væk: Den nye klub skal være forelsket i ham

Den danske landsholdsspiller var uopmærksom ved Juventus' 1-0-mål, hvor Claudio Marchisio fik lov at komme helt fri i feltet. Og det var måske ikke lige måden at få solgt sig selv på i denne omgang.

»Så går de folk måske lidt skuffede hjem, over at jeg kostede. Jeg var ikke den eneste, som klubber var ude at kigge på«.

»Det var også nogle ude at kigge på andre af vores spillere, som har spillet godt på det seneste«, ærgrer Okore sig.

4-0Juventus udspiller de danske mestre

Ingen af FCN-spillerne kan være tilfredse med indsatsen og resultatet i Torino. Okore håber, at han og holdkammeraterne kan vise sig frem fra en bedre side i nær fremtid.

»Vi kan alle sammen kun gå skuffede hjem. Vi må revanchere os, og forhåbentlig kan der komme flere mennesker og kigge næste gang. Jeg håber, de tror på, at vi havde en offday«.

»Vi kan spille meget bedre. Og vi må bare kigge indad«, siger den danske landsholdsspiller.

LÆS OGSÅFCN's anfører: Vi var lidt skræmte

FCN har kun fået et enkelt point i Champions Leagues gruppe E efter fire kampe. På lørdag skal FCN i aktion i Superligaen, når oprykkerne Randers FC kommer på besøg i Farum.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere