Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Buffon efter FCN-smæk: Vi tror på avancement

Juventus-keeper Gianluigi Buffon oser af selvtillid efter italienernes 4-0-sejr over FCN i Champions League.

Gem til liste

Juventus-spillerne ser frem til at få besøg af Chelsea i Champions Leagues gruppe E om to uger, efter at de italienske mestre onsdag aften bankede FC Nordsjælland med 4-0 i Torino.

Det siger målmand Gianluigi Buffon, der ikke havde meget at se til mod FCN.

»Et uafgjort resultat i Chelsea-Shakhtar Donetsk-kampen ville have været dejligt, selvfølgelig, men når det kommer til stykket, så styrer vi vores egen skæbne. Vi kan selv afgøre det«.

LÆS OGSÅChelsea fik god hjælp af uheldig målmand

»Faktum er, at alt afhænger af os selv, og det er et godt tegn. Vi har Chelsea hjemme, og så venter Shakhtar ude. Vi tror på avancement«, siger den italienske landsholdsmålmand ifølge AFP.

Sejren over FCN var Juventus' første gevinst i gruppespillet efter tre uafgjorte kampe til at begynde med. Dermed er holdet oppe på seks point for fire kampe.

LÆS OGSÅFCN-træner: Vi blev kørt over af Juventus

Shakhtar og Chelsea har syv point hver i toppen, efter at englænderne i London vandt 3-2 over ukrainerne med et mål til allersidst i opgøret.

FCN halter håbløst efter med blot et point. Det blev sikret med 1-1 mod Juventus i Parken.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere