Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Buffon efter FCN-smæk: Vi tror på avancement

Juventus-keeper Gianluigi Buffon oser af selvtillid efter italienernes 4-0-sejr over FCN i Champions League.

Gem til liste

Juventus-spillerne ser frem til at få besøg af Chelsea i Champions Leagues gruppe E om to uger, efter at de italienske mestre onsdag aften bankede FC Nordsjælland med 4-0 i Torino.

Det siger målmand Gianluigi Buffon, der ikke havde meget at se til mod FCN.

»Et uafgjort resultat i Chelsea-Shakhtar Donetsk-kampen ville have været dejligt, selvfølgelig, men når det kommer til stykket, så styrer vi vores egen skæbne. Vi kan selv afgøre det«.

LÆS OGSÅChelsea fik god hjælp af uheldig målmand

»Faktum er, at alt afhænger af os selv, og det er et godt tegn. Vi har Chelsea hjemme, og så venter Shakhtar ude. Vi tror på avancement«, siger den italienske landsholdsmålmand ifølge AFP.

Sejren over FCN var Juventus' første gevinst i gruppespillet efter tre uafgjorte kampe til at begynde med. Dermed er holdet oppe på seks point for fire kampe.

LÆS OGSÅFCN-træner: Vi blev kørt over af Juventus

Shakhtar og Chelsea har syv point hver i toppen, efter at englænderne i London vandt 3-2 over ukrainerne med et mål til allersidst i opgøret.

FCN halter håbløst efter med blot et point. Det blev sikret med 1-1 mod Juventus i Parken.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere