Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Barcelona-træner kræver russisk bundhold nedlagt

FC Barcelona stiller i stærkeste opstilling i udekampen mod Spartak Moskva.

Gem til liste

FC Barcelona indtager førstepladsen med ni point i cataloniernes gruppe i Champions League, mens russiske Spartak Moskva kun har tre point og ligger sidst.

Det betyder dog ikke, at Barcelonas træner, Tito Vilanova, tager let på kampen mod Spartak Moskva tirsdag aften i Rusland.

»Vi bliver nødt til at spille godt, og jeg forventer selvfølgelig engagement fra alle spillerne«, siger Tito Vilanova.

Læs ogsåBarcelona var rystet i fem minutter

Han fremhæver især Spartak Moskvas træner, Unay Emeri, som han har kendt, siden Emeri var træner for Valencia.

Tabte overraskende til Celtic
»Hans hold er som regel gode i både det offensive og det defensive. Vores hold kender ikke hinanden så godt, og det kan give en lille fordel til Emeri«, siger han.

Læs ogsåDen stenede gangsterrapper vil købe sig ind i Celtic

I sidste runde af Champions League tabte Barcelona 1-2 til skotske Celtic på udebane. Derfor er det stærkeste opstilling, storholdet stiller i tirsdag aften.

Læs også Messi efter nedtur: Jeg tager det afslappet

»Hvis vi havde slået Celtic, havde vi måske efterladt nogle spillere hjemme, men det her er en meget vigtig kamp. Vi er ikke videre endnu, det er en svær gruppe, og det er ingen let opgave«, siger Vilanova.

De to hold mødes tirsdag aften klokken 18, hvor russerne har hjemmebanefordel.

Læs ogsåMessis nyfødte søn er blevet indmeldt i fodboldklub

Celtic har syv point i gruppe G, mens Benfica er næstsidst med fire point.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere