Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Benovet træner: Stokholm har opfundet en ny måde at spille på

FCN's træner Kasper Hjulmand vil lære sine spillere at spille som anføreren.

Gem til liste

Nicolai Stokholm har i dette efterår præsteret på et højt niveau for FC Nordsjælland og landsholdet.

Den 36-årige FCN-anfører har vel aldrig været bedre, og det er også blevet bemærket af træner Kasper Hjulmand, der tirsdag aften sender sit hold på banen imod Shakhtar Donetsk i Champions League.

LÆS OGSÅKun ét vanvittigt scenario sender FCN videre

»Han har været helt forrygende, og han har betydet meget for klubben og vores hold. Han er nærmest en inspiration, også for mig«, siger Hjulmand.

»Udvikler sig livet igennem«
»Han bliver dygtigere dag for dag, jo ældre han bliver. Han kan klare flere og flere ting. Han kan spille hele tiden, han udvikler også spillet og udvikler sig selv i spillet«.

»Det er en inspiration for os alle sammen at bedst, som man troede, at tiden var ved at rinde ud, så kan man udvikle sig livet igennem«.

Læs også FCN må undvære sin målscorer mod Shakhtar

»Han har fundet den barnlige glæde ved spillet og har opdaget spillet på en ny måde. Han spiller hver dag som om, at det er sidste dag, han skal spille«.

»Prøver at oplære andre spillere på samme måde«
»Det er jo en inspiration. At gå op og ned af det hver dag er også en inspiration for mig, og han inspirerer i hvert fald sine medspillere«, forklarer FCN-træneren om sin anfører, der både hjælper til i forsvaret og angrebet.

Læs ogsåFCN-profiler forventer toptændt Shakhtar-hold

»Han har udviklet en rolle i spillet, som vi ikke har set herhjemme. Han kan gå ned og starte spillet fra forsvaret og kan tilføre midtbane og angrebet dimensioner. Vi prøver at oplære andre spillere på samme måde«, siger Hjulmand.

Aftenens kamp mellem FCN og Shakhtar Donetsk begynder klokken 20.45 i Parken.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere