Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Det halve af Parken støtter FCN mod Shakhtar

FC Nordsjælland kan kaste grus i topholdets drømme om avancement.

Gem til liste

FC Nordsjælland kan forvente fornem opbakning, når de danske mestre klokken 20.45 spiller holdets sidste hjemmekamp i Champions Leagues gruppespil mod det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk, der topper gruppen sammen med Chelsea.

Selv om FCN hidtil har haft det svært i gruppekampene, så var der tirsdag aften solgt mellem 18.000 og 19.000 billetter til opgøret mod Shakhtar.

Læs ogsåShakhtar kommer til København med en sjældenhed i bagagen

En stor del af billetterne er solgt i pakker, hvor tilskuerne også har købt adgang til de tidligere hjemmekampe mod Chelsea og Juventus.

Fik point mod Juventus
De danske mestre har tabt begge hidtidige udekampe, men i Parken er det lykkedes for Kasper Hjulmands spillere at sætte modstanderne under pres.

Læs ogsåFCN må undvære sin målscorer mod Shakhtar

Det lykkedes for en måned siden at spille 1-1 imod de italienske mestre fra Juventus i en kamp, hvor den nu skadede Mikkel Beckmann var tæt på at sikre sejren på et frisparksmål.

Danskerne er sidst
De regerende CL-mestre fra Chelsea blev også presset bagud, men briterne kunne alligevel rejse hjem fra København med en sikker 4-0-sejr.

FCN indtager sidstepladsen i gruppe E med et enkelt point.

Læs ogsåBenovet træner: Stokholm har opfundet en ny måde at spille på

Juventus har seks point, mens Shakhtar og Chelsea topper gruppen med syv point på et tidspunkt, hvor der resterer to spillerunder af gruppespillet.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere