Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Det halve af Parken støtter FCN mod Shakhtar

FC Nordsjælland kan kaste grus i topholdets drømme om avancement.

Gem til liste

FC Nordsjælland kan forvente fornem opbakning, når de danske mestre klokken 20.45 spiller holdets sidste hjemmekamp i Champions Leagues gruppespil mod det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk, der topper gruppen sammen med Chelsea.

Selv om FCN hidtil har haft det svært i gruppekampene, så var der tirsdag aften solgt mellem 18.000 og 19.000 billetter til opgøret mod Shakhtar.

Læs ogsåShakhtar kommer til København med en sjældenhed i bagagen

En stor del af billetterne er solgt i pakker, hvor tilskuerne også har købt adgang til de tidligere hjemmekampe mod Chelsea og Juventus.

Fik point mod Juventus
De danske mestre har tabt begge hidtidige udekampe, men i Parken er det lykkedes for Kasper Hjulmands spillere at sætte modstanderne under pres.

Læs ogsåFCN må undvære sin målscorer mod Shakhtar

Det lykkedes for en måned siden at spille 1-1 imod de italienske mestre fra Juventus i en kamp, hvor den nu skadede Mikkel Beckmann var tæt på at sikre sejren på et frisparksmål.

Danskerne er sidst
De regerende CL-mestre fra Chelsea blev også presset bagud, men briterne kunne alligevel rejse hjem fra København med en sikker 4-0-sejr.

FCN indtager sidstepladsen i gruppe E med et enkelt point.

Læs ogsåBenovet træner: Stokholm har opfundet en ny måde at spille på

Juventus har seks point, mens Shakhtar og Chelsea topper gruppen med syv point på et tidspunkt, hvor der resterer to spillerunder af gruppespillet.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb