Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN før Shakhtar: Vi vil have en sejr i CL

De danske mestre har den bedste chance for en CL-sejr i aften mod Shakhtar.

Gem til liste

FC Nordsjælland har kun to chancer tilbage til at hente en sejr i Champions League, og nu skal den gerne komme.

I aften klokken 20.45 står de danske mestre over for Shakhtar Donetsk i Parken, og det er vigtigt for træner Kasper Hjulmand og hans spillere, at de én gang for alle får bevist, at de kan hamle op med de bedste i Europa.

»Vi bilder os ikke ind, at vi er på højde med de andre klubber, men vi bilder os ind, at vi har en mulighed for at få en sejr, hvis vi rammer dagen«.

Gavner læreprocessen
»Vi jagter den følelse, som det er at vinde en kamp i Champions League«, siger Kasper Hjulmand.

Læs ogsåDet halve af Parken støtter FCN mod Shakhtar

Forsvarsstyrmanden Jores Okore mener, at en sejr vil gavne læreprocessen og hjælpe holdet til næste år, hvis FCN igen skulle kvalificere sig til et europæisk gruppespil.

»Vi er en udviklingsklub, og det tog os lang tid at blande os i toppen af Superligaen. Det har også krævet en tilvænningsperiode at være med i Champions League«.

Læs ogsåKun ét vanvittigt scenario sender FCN videre

»Det bliver måske først næste år, at vi har vænnet os helt til det. Men vi skal have et resultat, inden vi er færdige i år«.

Skuffet over de første fire kampe
»Vi har vores største chance for en sejr mod Shakhtar, som måske er en tand under Chelsea og Juventus, men stadig gode«, siger Okore, der ikke er helt tilfreds med de første fire kampe.

»Jeg ser tilbage på det med lidt skuffelse. Især i den sidste kamp mod Juventus spillede vi ikke op til niveau, og vi gjorde ikke tingene ordentligt. Det skal vi også ud at revanchere«, fastslår han med henvisning til 0-4-nederlaget i Torino.

Læs også Shakhtar kommer til København med en sjældenhed i bagagen

FC Nordsjællands foreløbig eneste målscorer i Champions League, Mikkel Beckmann, får ikke mulighed for at gentage sit frisparksmål fra 1-1-kampen mod Juventus, da han ikke er blevet klarmeldt ovenpå en ankelskade.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere