Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN før Shakhtar: Vi vil have en sejr i CL

De danske mestre har den bedste chance for en CL-sejr i aften mod Shakhtar.

Gem til liste

FC Nordsjælland har kun to chancer tilbage til at hente en sejr i Champions League, og nu skal den gerne komme.

I aften klokken 20.45 står de danske mestre over for Shakhtar Donetsk i Parken, og det er vigtigt for træner Kasper Hjulmand og hans spillere, at de én gang for alle får bevist, at de kan hamle op med de bedste i Europa.

»Vi bilder os ikke ind, at vi er på højde med de andre klubber, men vi bilder os ind, at vi har en mulighed for at få en sejr, hvis vi rammer dagen«.

Gavner læreprocessen
»Vi jagter den følelse, som det er at vinde en kamp i Champions League«, siger Kasper Hjulmand.

Læs ogsåDet halve af Parken støtter FCN mod Shakhtar

Forsvarsstyrmanden Jores Okore mener, at en sejr vil gavne læreprocessen og hjælpe holdet til næste år, hvis FCN igen skulle kvalificere sig til et europæisk gruppespil.

»Vi er en udviklingsklub, og det tog os lang tid at blande os i toppen af Superligaen. Det har også krævet en tilvænningsperiode at være med i Champions League«.

Læs ogsåKun ét vanvittigt scenario sender FCN videre

»Det bliver måske først næste år, at vi har vænnet os helt til det. Men vi skal have et resultat, inden vi er færdige i år«.

Skuffet over de første fire kampe
»Vi har vores største chance for en sejr mod Shakhtar, som måske er en tand under Chelsea og Juventus, men stadig gode«, siger Okore, der ikke er helt tilfreds med de første fire kampe.

»Jeg ser tilbage på det med lidt skuffelse. Især i den sidste kamp mod Juventus spillede vi ikke op til niveau, og vi gjorde ikke tingene ordentligt. Det skal vi også ud at revanchere«, fastslår han med henvisning til 0-4-nederlaget i Torino.

Læs også Shakhtar kommer til København med en sjældenhed i bagagen

FC Nordsjællands foreløbig eneste målscorer i Champions League, Mikkel Beckmann, får ikke mulighed for at gentage sit frisparksmål fra 1-1-kampen mod Juventus, da han ikke er blevet klarmeldt ovenpå en ankelskade.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere