Annonce
Annonce
Fodbold

FCN står over for en kommende angrebsstjerne

Henrikh Mkhitaryan bliver et af de helt store navne, spår Kasper Hjulmand.

Gem til liste

Henrikh Mkhitaryan scorede to gange for Shakhtar Donetsk, da det ukrainske storhold i september slog FC Nordsjælland med 2-0 i den første kamp i Champions Leagues gruppespil.

I aften klokken 20.45 står FCN's forsvar igen over for Mkhitaryan, og træner Kasper Hjulmand forventer endnu en svær opgave.

Arbejdsom og intelligent
»Han brager frem på scenen i denne sæson. Han har været undervejs i et stykke tid og har taget hele fodboldeuropa med storm«.

»Det er en topspiller af højeste karat, der er i svøb her, og han vil vise sig frem i mange år fremover«, siger Kasper Hjulmand og fortæller lidt om, hvad der gør den armenske landsholdsangriber så farlig.

»Han er altid undervejs, arbejdsom og intelligent - han opsnuser tingene og arbejder for sagen. Derudover er han udstyret med en fantastisk teknik, en god sparketeknik og en god spilforståelse. Han kommer til at blande sig blandt de bedste på den i europæiske scene«, spår FCN-træneren.

Han løber i ryggen på forsvaret
Kasper Hjulmand tror nu alligevel godt, at hans forsvarsspillere kan lukke ned for Mkhitaryan i aftenens kamp.

»Vi gjorde det godt i det etablerede forsvarsspil sidste gang mod Shakhtar. Men de angriber så varieret og med så mange løb, så det bliver svært«.

»Vi skal prøve at få en del boldbesiddelse, så de angriber så lidt som muligt. Han løber i ryggen og kommer ind bag forsvaret, men vi er obs på, hvordan han bevæger sig«, siger Hjulmand om Mkhitaryan, der 'kun' står noteret for sine to scoringer mod FCN i Champions League.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere