Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Hjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Shakhtars mål til 1-1 gør FC Nordsjællands træner stærkt indigneret.

Gem til liste

»En kæmpeskandale«.

Sådan beskriver FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand den kontroversielle situation, der gav Shakhtar Donetsk udligningen til 1-1 i Champions League-kampen i Parken, som til sidst endte med en 5-2-sejr til ukrainerne.

Læs ogsåShakhtar er videre med skandalemål og storsejr

Da spillet blev sat i gang med et dommerkast efter en spillerskade, troede FCN-spillerne, at bolden som vanligt vil blive sendt ned til dem. I stedet løb Luiz Adriano op og udlignede bag Jesper Hansen.

Et rødt kort havde været på plads
»Jeg har set mange ting, men det er en skandale. En ting er spillerens valg, men den måde det bliver fulgt op af andre handlinger er skandaløst«, siger Kasper Hjulmand.

Læs ogsåOkore havde gerne sparket målscoreren ned

»Vi bliver tudet ørerne fulde af at vi skal vise respekt for spillet, modstanderne og de regler, der er. I min verden er det usportslig optræden, og et rødt kort til Luiz Adriano havde været på sin plads«.

»Det havde ændret kampen. Nu lavede han tre mål og hånede alt og alle, da han gik ud af banen«, lyder kritikken fra den danske træner.

Hjulmand havde givet et mål væk
Han er ikke i tvivl om, at han selv ville have give modstanderne et gratis mål, hvis det var hans eget hold, der havde lavet et tilsvarende mål.

Foto Se billederne fra skandalekampen i Parken

»Jeg ville selv have kaldt mit hold ud og fortalt spillerne, at de skulle have ladet modstanderne gå ned og få et mål til gengæld«.

Læs ogsåSyv hold er klar til 1/8-finalerne i CL

»Det, der skete, bringer spillet i miskredit, og det skal selvfølgelig have en konsekvens. Da Adriano blev skiftet ud gik han jo og smagte på det som en god vin, som om han ikke kunne se, at der var noget galt. Det vidner om en helt gal moral«, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland har kun en chance tilbage til at få den håbede sejr i gruppen. Det er 5. december, hvor holdet møder Chelsea på Stamford Bridge.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere