Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Hjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Shakhtars mål til 1-1 gør FC Nordsjællands træner stærkt indigneret.

Gem til liste

»En kæmpeskandale«.

Sådan beskriver FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand den kontroversielle situation, der gav Shakhtar Donetsk udligningen til 1-1 i Champions League-kampen i Parken, som til sidst endte med en 5-2-sejr til ukrainerne.

Læs ogsåShakhtar er videre med skandalemål og storsejr

Da spillet blev sat i gang med et dommerkast efter en spillerskade, troede FCN-spillerne, at bolden som vanligt vil blive sendt ned til dem. I stedet løb Luiz Adriano op og udlignede bag Jesper Hansen.

Et rødt kort havde været på plads
»Jeg har set mange ting, men det er en skandale. En ting er spillerens valg, men den måde det bliver fulgt op af andre handlinger er skandaløst«, siger Kasper Hjulmand.

Læs ogsåOkore havde gerne sparket målscoreren ned

»Vi bliver tudet ørerne fulde af at vi skal vise respekt for spillet, modstanderne og de regler, der er. I min verden er det usportslig optræden, og et rødt kort til Luiz Adriano havde været på sin plads«.

»Det havde ændret kampen. Nu lavede han tre mål og hånede alt og alle, da han gik ud af banen«, lyder kritikken fra den danske træner.

Hjulmand havde givet et mål væk
Han er ikke i tvivl om, at han selv ville have give modstanderne et gratis mål, hvis det var hans eget hold, der havde lavet et tilsvarende mål.

Foto Se billederne fra skandalekampen i Parken

»Jeg ville selv have kaldt mit hold ud og fortalt spillerne, at de skulle have ladet modstanderne gå ned og få et mål til gengæld«.

Læs ogsåSyv hold er klar til 1/8-finalerne i CL

»Det, der skete, bringer spillet i miskredit, og det skal selvfølgelig have en konsekvens. Da Adriano blev skiftet ud gik han jo og smagte på det som en god vin, som om han ikke kunne se, at der var noget galt. Det vidner om en helt gal moral«, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland har kun en chance tilbage til at få den håbede sejr i gruppen. Det er 5. december, hvor holdet møder Chelsea på Stamford Bridge.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere