Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Shakhtars træner siger undskyld for skandalemål

Vi skulle have ladet FC Nordsjælland score til 2-1, erkender Mircea Lucescu.

Gem til liste

Shakhtar Donetsks rutinerede træner Mircea Lucescu siger undskyld for den situation, der blev det helt store samtaleemne, da det ukrainske hold vandt 5-2 over FC Nordsjælland i Champions League-kampen i Parken.

Shakhtars mål til udligning til 1-1 kom efter en situation, hvor holdets brasilianske angriber Luiz Adriano blæste på de uskrevne fairplay-regler, mens FCN-forsvaret ventede på at få bolden fra ukrainerne.

»Først og fremmest vil jeg sige undskyld. Vi ville have givet FC Nordsjælland muligheden for at lave et mål bagefter«.

»Men det blev forhindret af en af mine spillere. Det var derfor fortjent, at FC Nordsjælland scorede lige bagefter, da var vi forvirrede«, siger Mircea Lucescu.

Balladen påvirkede spillerne
Han forklarer, at en af Shakhtars midtbanespillere ikke ville give danskerne et mål efterfølgende.

»Alle trådte til side for at give Stokholm målet, men Taras Stepanenko ville åbenbart ikke«, forklarer han, men fortæller samtidig, at det ikke kunne komme på tale at give danskerne et "gratis mål" i starten af anden halvleg i stedet.

»Hvis I tror, at vi efter det skubberi og skænderi, der var på banen efterfølgende, ville gå ud efter pausen og lade modstanderne få et mål, så tager I fejl«, siger Lucescu.

Shakhtar Donetsk var med Lucescu som træner ude for en lignende situation, da Barcelona scorede et kontroversielt mål i en kamp for fire år siden.

Han har selv prøvet det
Dengang protesterede den erfarne rumæner efterfølgende til Uefa og krævede Barcelona straffet.

»Men min klage dengang skyldtes kun, at Barcelona ikke undskyldte målet«, forklarer han.

Shakhtar har nu 10 point inden den sidste kamp mod Juventus 5. december.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere