Annonce
Annonce
Fodbold

Okore havde gerne sparket målscoreren ned

Vi fik ikke hævnet os nok, mener landsholdsspilleren fra FC Nordsjælland.

Gem til liste

FC Nordsjællands Jores Okore måtte forsøge at tøjle sit temperament, da Shakhtar Donetsk Luiz Adriano brød alle fairplay-regler og udlignede til 1-1 i nordsjællændernes 2-5-nederlag til det ukrainske storhold.

Efter et dommerkast ville Shakhtar tilsyneladende give FCN bolden, men den upopulære brasilianer snuppede bolden og scorede.

Okore fik efter episoden fortalt Adriano et par sandheder, men forsvarsspilleren ville gerne have gået endnu hårdere til ham.

Vi får ikke hævnet os nok
»Jeg går hen til ham og spørger, hvad han laver, og hvad han tænker på. Jeg vil høre, hvorfor han render rundt og er glad, og bare jubler som om, at alt er normalt. Det er det, der irriterer mig mest«, siger Jores Okore.

Får I hævnet jer på ham i løbet af kampen?

»Nej, jeg føler ikke, at vi får tacklet igennem. Det er ikke godt nok. Vi får ikke hævnet os nok«, synes jeg.

Læs ogsåHjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Havde du lyst til at sparke ham ned?

»Det havde jeg selvfølgelig. Men det skal også være inde for lovens grænser, og selvfølgelig kunne man gå hårdt til ham, men der var stadig langt tid igen, og målet skulle påvirke os mindst muligt«, siger forsvarsspilleren.

Vi skal huske at forsvare
Han synes nu alligevel, at 1-1-scoringen satte sig præg på kampen.

»Det tog for meget fokus, og det ødelagde vores gameplan, selv om vi kom foran igen kort efter. Det sad i baghovedet og det trykkede os bagefter«.

Læs ogsåShakhtar er videre med skandalemål og storsejr

Jores Okore har nu prøvet at tabe stort til alle hold i gruppe E, der også tæller Juventus og Chelsea.

»Det er skidt, at vi lukker så mange mål ind hver gang. Jeg ved godt, at vi vil spille offensivt fodbold, men vi skal også huske at forsvare. Det gør vi til tider ikke. Det er meget nemt for dem at score«, siger Okore.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere