Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN-boss om skandalemål: Vi kan ikke gøre noget

Sportschef Jan Laursen er i chok over den manglende fairplay fra Shakhtar.

Gem til liste

FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen er i chok over, at Shakhtar Donetsk brød alle fairplay-regler, da det ukrainske storhold tirsdag slog de danske mestre med 2-5 i Parken i Champions League.

Men FC Nordsjælland har ikke mulighed for at protestere over Shakhtars kontroversielle 1-1-mål og den manglende fairplay, da Nicolai Stokholm blev bremset i at score et mål til 2-1 for FCN.

FotoSe billederne fra skandalekampen i Parken

»Jeg er chokeret. Vi får tudet ørerne fulde med fairplay og respekt. Og at et så godt hold kan finde på at gøre det - de ville nok have scoret alligevel«.

Spændt på Uefas reaktion
»Jeg er spændt at se, hvad Uefa vil sige med alle de kampagner, der bliver kørt«, siger Jan Laursen.

Læs ogsåHjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Han fulgte situationen fra sidelinjen, da Luiz Adriano uventet tog en bold til sig og scorede i en situation, hvor det ukrainske hold ellers havde sparket bolden ned på FC Nordsjællands banehalvdel efter et dommerkast.

Efter en masse samtaler havde Nicolai Stokholm fået en fornemmelse af, at han ville få lov til at trille bolden ned i den modsatte ende og score til 2-1, men flere ukrainske spillere valgte at tackle FCN-anføreren.

Ingen reaktion fra træneren
»Alle var i chok over det. Selv Shakhtars egne spillere. Deres anfører kiggede ud på træneren, men der var ikke nogen reaktion«.

Læs ogsåShakhtars træner siger undskyld for skandalemål

»Flere af dem ville gerne lade os få målet, og de lod Stokholm køre igennem. Men der var nogle, der kiggede mere på træneren end, hvad anfører sagde«, fortæller sportschefen.

Er der noget I kan gøre?

»Nej, der er ikke noget at gøre. Det må ligge på Uefas bord, og de må ud at sige noget. Jeg tænker også på alle de børn, der ser på det. Det vil jo blive vist igen og igen. Der må komme en form for reaktion«.

Læs ogsåOkore havde gerne sparket målscoreren ned

»Jeg er også spændt på, hvad Shakhtar siger. Det er jo et klassehold, men den viser de ikke i dag«, fastslår Jan Laursen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere